Siemens Ev Aletleri Ücret İademi Alamadım

26 Kasım 2023 18:03

Yaklaşık 1 hafta önce kahve makinesi aldım. Bayiden kaynaklanan bir durum nedeniyle web üzerinden ödemesini yaptığım ürünü iptal edip, yeniden web sitesinden aldım. İlk ürünü iptal ettiğim için ücretinin iade edilmesi gerekiyordu. Ancak ne ilgilenecek bir yetkili var ne de iade işlemi yapıldı. Yani iki kez ödeme yaptım ve bir ürün aldım, ama hâlâ iade alamadım. Bugün hesap kesim tarihim ve bir an önce iade almam gerekiyor. Durumu online birime iletiyorum ama başka bir çözüm sunulmuyor. Çağrı merkezinizde yetkili birini istiyorum. Şu an kimse yok, 'bugün pazar, saat 5'te çıkıp eve gittiler' diyorlar. Siz mahalle bakkalı mısınız? Evimin tüm ürünleri Arçelik markaydı, ilk kez başka bir marka tercih ettim ama tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Arçelik'te bir kez bile, tek bir kez bile böyle bir sorun yaşamadım. Siemens'te ise adeta 'dakika bir, gol bir' durumundayız. Bir daha asla sizden ürün almam. Müşteri memnuniyeti ve diğer tüm konularda Arçelik markasının çok gerisindesiniz.

27 Kasım 2023 09:57 (Şikayetten 15 saat sonra)

Yavuzhan
Yavuzhan
29 Kasım 2023 06:23

Sorunum hala devam ediyor. Bir gaz alma araması yaptılar sırf ilgileniyormuş gözükmek için. Şaka gibi bir firmasınız

Rıfat sonuçtan çok memnun

04 Aralık 2023 17:39
"Şimdiden teşekkür ediyorum ilgilendikleri için"
Rasim sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2023 17:52
"Mağduriyetim giderildi, teşekkür ederim."
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Kahve Makinesi Eq5 Sorunu

10 Ekim 2023 14:48
Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 17:07

Siemens Ev Aletleri Kategorileri