Siemens Ev Aletleri Kurutma Makinesi Arızası Ve Yüksek Tamir Ücretleri

23 Mart 2024 19:35

Siemens kurutma makinem çalışmıyordu. Servis geldi, 'Alıp götürmemiz lazım' dedi. İki gün sonra elektronik kartın değişeceğini ve 6000 TL ücret talep edildiğini söylediler. Kabul ettik ve cihaz yapıldı. Teslim edildiğinde, değiştirilen parça için bir yıl garanti verildiği belirtildi. Ancak makinede bir ay sonra tekrar aynı sorun yaşandı. Servisi aradık ve makineyi tekrar aldılar. Bir ay sonra ısrarla durumu sorduğumuzda bu kez ekran kartının yandığını ve daha önce değiştirilen ürünle alakası olmadığını, yeni parça için 8000 TL talep edildiğini iletiler. Biz de makineyi geri istedik. Ekran kartı dedikleri parçanın elektronik kart üzerinde olduğu söyleniyor. Parçayı kontrol ettireceğimizi, eğer bir sorun yoksa ve değiştirilen parçada sorun çıkarsa Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımızı belirttik.

25 Mart 2024 10:04 (Şikayetten 1 gün sonra)

30 Nisan 2024 09:42

11 Mart 2025 17:41

Siemens Kurutma Makinesi Ve Yetersiz Servis Deneyimi

24 Kasım 2024 01:00
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Kurutma Makinesi Hayal Kırıklığı

11 Kasım 2024 14:19