Siemens Buzdolabı Kronik Şikayet

19 Mart 2024 18:43

Siemens buzdolabım arıza verdi ve servis çağırdık. Sorunum, dondurucu kısmının buz tutması ve üst kısmının bundan etkilenerek içine koyduğum her şeyin bir süre sonra soğutmama problemiydi. Servis, arka su tahliye borusunun tıkandığını belirterek 830 TL ücret alıp sorunun düzeldiğini söyledi. Bir hafta sonra aynı sorun tekrarladı ve servisi yeniden çağırdık. Bu kez 'sorun anakartta galiba' diyerek 2.450 TL karşılığında anakartı değiştirdiler ve 'kesinlikle sorun buydu, artık bir sorun olmaz' dediler. Çağrı merkezini aradığımda onlar da sorunun çözüldüğüne dair garanti verdiler. Ses kaydı mevcut. Ancak 1 hafta sonra aynı sorun devam etti ve bugün servis yine geldi. 'Başka bir parçayı değiştirmemiz gerekiyor ve bu 15.000 TL tutacak' diyorlar. Bu süreçte çöpe attığım bozulan etler, sebze ve meyveler ile dondurulmuş ve sonrasında çöpe dönen gıdalarımın zararını bile dile getirmedim; ancak artık yeter. Ya satılan ürünün arkasında durun ve değişim yapın ya da sorunumu kalıcı olarak çözün, lütfen.

19 Mart 2024 19:00 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Ali
19 Mart 2024 19:16

Çağrı merkezi tarafımıza hemen dönüş yaptı bunun için teşekkür ederiz. Şikayette son onarım için 1.500 Tl yazmıştım sanırım şikayet yayınlanınca 15.000 diye gözüküyor ve firmanın hakkını gasp etmemek lazım. Son işten ücret 1.500 Tl dir Şikayetim halen kesin çözüme ulaşmadı ve devam etmektedir.

Fikret

Mart 2024 aynı sorun bende de var alt kısımda fan hariç 3 parça değişti 5300 TL para ödedim sorun halen devam ediyor şimdi de ana kart olabilir diyorlar, sanki deneme yanılma yöntemi ile gidiyorlar gibi mahalledeki yetkisiz servis den ne farkları kaldı diye düşünmeden edemiyorum Allah sonumuzu hayır eylesin. Şimdi ana kart bekliyoruz...

Meral sonuçtan hiç memnun değil

Meral
11 Ağustos 14:59
Siemens Buzdolabında Süregelen Arızalar Ve Yetersiz Servis Deneyimi
Naile sonuçtan hiç memnun değil

Naile
21 Haziran 2023 12:02