Siemens Buzdolabı / Fabrika Çıkışlı Hatalı Buzdolabı

18 Eylül 2023 17:01

Ağustos ayının başında 6 senelik Siemens buzdolabımda soğutma problemi yaşandı ve içindeki tüm ürünler 1 günde bozuldu. Gelen servis motorun bozulduğunu söyledi ve yepyeni buzdolabının motoru değişti. Birkaç gün sonra soğutma şikayetleri devam ettiği için yeniden servis çağırdık. Bu seferde Evaporatör parçasının bozulduğunu söyleyip bunu değiştirdiler. Fakat soğutma sorunu bu değişimle de düzelmedi. Yine gelen servis az rastlanan bir durum olduğunu, şansızlık yaşadığımızı, belirli bir ücret karşılığında yeni buzdolabı verebileceklerini söylediler. Dalga geçer gibi. Fabrika çıkışı hatalı bozuk bir ürünün değişimi için benden ücret istiyorlar ve 6 sene önceki ürünle şu an ki ürün fiyatı arasında dağlar kadar fark var. Parça değişimleri için verdiğim ücretlerin iadesi ve 0 buzdolabı temini için sonuna kadar savaşacağım. Bu kadar yüksek meblağdaki beyaz eşyaların bu kadar çabuk bozulmaması ve servisin çözüm üretemeyip ücretli değişim gibi mantık dışı bir teklifte bulunması tam bir skandal.

18 Eylül 2023 17:20 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Nilay
Nilay

Merhaba herhangi bir çözüm bulabildiniz mi? Siemens ürününün arkasında duruyor mu? Yeni bir buzdolabı olarak Siemens almayı düşünüyorduk da

Siemens Buzdolabı Soğutma Sorunu

27 Mart 2024 07:09