Nurullah sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 15:13

Siemens marka ankastre fırın seti satın aldım. Fırını denemek amacıyla pasta ve kek pişirdiğimizde, alt kısımdaki bölgede aşırı yanma, üst kısımda ise pişmeme sorunu yaşandı. Yetkili servisi çağırdık ve onlar da aynı deneyimi yaşadılar; alt kısımda yanma, üst kısımda pişmeme sorunu devam etti. Yanan keki genel merkeze göndermediler; sadece üst kısmı pişmemiş olanı gönderdiler. Genel merkezdeki P***Hanım, 'Yapabileceğimiz bir şey yok, fırın gayet güzel çalışıyor.' dedi. Bu durum karşısında, sanki uzay mekiğinde mi çalışıyorlar diye düşünmeden edemedim. Müşteri temsilciliği konusunda ne kadar başarılı olduklarına hayran kaldım. İkinci kez servis talep ettiğimde, bu kez gelen servis, normal kek tarifinden farklı bir tarif yaparak fırının yanmadığını göstermeye çalıştı; ama üçüncü rafta pişirilen kek, Siemens'in tarifleri kullanma kılavuzuna yazsa, kimse kek yemezdi. Yaptıkları keki çevremdeki hiç kimse yemedi, hayvanlar bile güç bela yedi. Fırın şikayetlerini incelediğimde, bu fırında genel bir üretim hatası olduğunu ve Siemens yetkililerinin maalesef ürüne sahip çıkarak bizi yanıltmadığını fark ettim. Daha bir aylık fırında ne olabilir ki? Genel bir fabrika üretim hatasından müşterileri sorumlu tutmak, bu da onların anlayışı. Bu konularla ilgili Tüketici Hakem Heyeti'nde hakkımı arıyorum. Buraya, çözüm üretmekten uzak olan Siemens yetkililerine sesleniyorum. Bu şikayetimi herkesin bilmesi için yazdım. Sadece reklamla iş bitmiyor. Fırının çok fonksiyonlu olduğunu söyleyenler, fonksiyonlarının hepsinin gereksiz olduğunu bu aşamada görmüş olduk. Gelen yetkili servis, fırının ikinci rafta pişirme yapmamamız gerektiğini söyledi; ısıyı aşırı fazla veriyormuş. Bu, üretim hatası değilse nedir? Eğer rafları kullanamayacaksam, neden fırın aldım, sayın Siemens yetkilileri? Müşteriye verilen önem konusunda sınıfta kaldınız, notum 0. Fırında yaptığım kek ve pastaların görsellerini, durumu görebilmeniz için paylaşıyorum.

profile profile
29 Ocak 2024 10:05 (Şikayetten 18 saat sonra)

Nurullah
03 Şubat 2024 20:59

Pınar hanım konu ile ilgileneceğini söyledi ne arayan var ne soran Siemens pişmanlıktır sakın almayın

Nurullah
04 Haziran 2024 21:12

Tüketici Hakem Heyeti ile ücret iadem yapıldı

Aylin sonuçtan memnun değil

Aylin
19 Haziran 2023 20:26
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Nihal
05 Ekim 2023 16:25
Siemens Ürün İadesi Talebi

Onur
11 Ağustos 2023 14:33
Siemens Ev Aletleri 1 Aylık Ankastre Ocakta Oluşan Lekeler
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
29 Ağustos 2023 15:23