Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ankastre Camlı Ocak

28 Eylül 2023 16:51

Nisan ayında montajı yapılan ankastre ocak ve fırın seti. Yetkili servis tarafından kurulumu yapılarak çalışır şekilde teslim edildi. 21. 09.2023 tarihinde ocağın çakmaklığı sigorta attırdığı için servis talebinde bulundum. Gelen yetkili servis personeli kullanıcı hatası olduğunu bildirdi. Yinede cihazınız yeni genel müdürlük ile görüşelim size yarın dönüş yapalım garanti kapsamında değişmesini talep edelim dedi. 7 gündür tarafıma bilgi verilmedi 3 gündür arıyorum bugün gelecekler deyip oyalandım. En son bugün Siemens genel müdürlüğünden arıyoruz deyip ocak ile fırın aynı prize takılmaz kullanıcı hatası bu cihaz kaynaklı değil 790 TL ücreti var öderseniz kablonun değişimini yapalım dediler. 6 aylık cihaz ki 3 aydır kullanıyorum sizin personeliniz gelip kurulumunu garantisini başlattı. Alıp taşımadım gezdirmedim benlik bir hata yok dememe rağmen yetkili servis personeli denemek için takar fişe siz başka prize takmamız lazımdı falan dedi. Ki yıllardır başka marka bir ürünü ocağı aynı prizde kullandık sıkıntı yaşamadık sözde kaliteli diye düşündüğüm bir ton para verdiğim ürün aynı prizde takılı diye arıza veriyorsa ve bu bizim üstümüze satılıyorsa Siemens kendini sorgulaması lazım! Garantiden ürünümün onarımı onarımı yapılıyorsa ayıplı ürün satışı yapıldı deyip değişim yapılmasını istiyorum.

28 Eylül 2023 17:27 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Ömer
Ömer
29 Eylül 2023 08:33

Yine aynı şekilde Siemens genel müdürlük tarafından aranıp garanti kapsamında fişin değişimini yapamayacaklarını ilettiler. Fiş nasıl kullanıcı hatası olur? Prize takarsın fişi başka nasıl kullanıp hatalı olabiliriz? Fişi alıp dışardamı gezdirdik? Kablosuna çamaşır mı astık? Ürün evime geldikten sonra arıza verene kadar elimizi fişe bile dokunmadık. Siemens yetkili servis personeli gelip kutusunu açıp kurulumunu yaptı gitti. Bu olayı kullanıcı hatasına bağladınız ya diyecek bir şey bulamıyorum. Mahkeme yolu ile hakkımı aramaya devam edeceğim.

Nağme sonuçtan memnun

27 Ekim 2023 13:24
"Çözüm süreci çok uzun sürdü. Yine de nezaket kuralları gereği teşekkür ederim."
Adem sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2023 17:25

18 Eylül 2025 11:14
siemens-ankastre-ocakta-surekli-ariza-ve-yetersiz-servis-deneyimi-2.jpg
siemens-ankastre-ocakta-surekli-ariza-ve-yetersiz-servis-deneyimi-1.jpg
İlyas sonuçtan memnun değil

Siemens Servis Genel Müdürlüğü Sorun Çözmeme

01 Kasım 2023 17:05
Siemens Servis Genel Müdürlüğü Sorun Çözmeme
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 11:40
Siemens'in Hatayı Müşteriye Yıkması