25 Kasım 2024 16:58

Siemens orijinal sitesi üzerinden iQ500 elektrikli süpürge siparişi verdim. Gelen kargo tam bir hayal kırıklığı. Muhtemelen depoya iade edilen ürün kargo tarafından bantlanıp gönderilmiş içerisindeki kapağı kırık ve kutu açılmış ve sonradan bantlanmış şekilde gönderildi. Siemens ürünü sadece iade alarak yardımcı olacağını söyledi ancak ürünü sitesinden indirimli bir şekilde almıştım ve indirim hakkımı kaybettim herhangi bir şey yapamayacaklarını söylediler. Sipariş verdiğimde tekrar aynı şekilde gelmeyeceğini nereden bileceğim? Sorunun en kısa zamanda çözülmesini talep ediyorum.

26 Kasım 2024 09:55 (Şikayetten 16 saat sonra)

Petek
29 Kasım 2024 18:41

Sorun sadece iade alarak çözülmeye çalışıldı. Kampanya ve indirim hakkımı kaybetmiş oldum. Markaya karşı büyük bir hayal kırıklığı oldu. Tekrar aynı ürünü sipariş verdim. Umarım tekrardan aynı hata ile karşılaşmam.

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sonrası Motor Arızası Ve Güvenlik Riski Karşısında Siemens'ten Hayal Kırıklığı

Serhat
02 Eylül 09:44

Arzum
11 Aralık 2023 23:17

Şerife
24 Mayıs 2024 03:04
Müge sonuçtan hiç memnun değil

Müge
21 Eylül 2023 11:24
Sezen sonuçtan hiç memnun değil

Sezen
17 Temmuz 2023 20:03