Shima sonuçtan hiç memnun değil

Sheraton Hotels Doğum Günü Organizasyonu

27 Şubat 2024 01:32

Sheraton Esenyurt'ta 3 Mart için doğum günü organizasyonu teklifi aldım, ancak sonra vazgeçtim. Birkaç gün sonra yine aradım ve orada kutlama yapmak istediğimizi belirttim. Bana müsaitlik olmadığını söylediler. Orada beş tane salon olduğunu, nasıl olabileceğini sordum. Bana şu anda başka bir anlaşma yaptıklarını ve aynı zamanda iki organizasyon yapamayacaklarını ifade ettiler. Ancak bir arkadaşım aradığında ona müsait olduklarını söylemişler. Bu şekilde iş yapmanın doğru olup olmadığını merak ediyorum. Oradaki müdür veya satış çalışanlarının bu şekilde davranmasından haberdar mı acaba? Bu durumu özellikle takip etmek istiyorum. Yaşanan bu saygısızlığı sizinle paylaşmak istiyorum. İspat için tüm konuşmaların mesaj kayıtları bende mevcut. Saygılar.

12 Mart 2024 18:13

Sheraton otel Esenyurt a Doğum günü kızımı fiyat aldım Sonra başka yere anlaşma yaptım Ama tekrar Sheraton almaya karar verdik lina hanım orada konuşurduk aradık tekrarda lina hanım söylemiş müsait değiliz başka kişi anlaşma yaptık bana biraz karıp geldi koskoca Hotel 7 salon sadece 1 program alıyor, Arkadaşım aradı istediğimiz tarihi onu onay vermiş lina hanım ama aynı zaman bize müsait değil oraya dedi ben bir saygısızlık de kabul etmiyorum ve açıklama bekliyorum

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 15:48
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Sheraton Hotels Bize Bir İlk Yaşattı (! )

08 Ağustos 2023 11:24

Sheraton Hotels Esenyurt Yerleşkesi Tam Bir Hayal Kırıklığı

09 Ekim 2023 05:07
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Sheraton Hotels Onayım Olmadan Kredi Kartımdan Para Çekildi, Mağdur Edildim

24 Nisan 2025 17:46