Shell Osman Fayik Yılmaz Petrol Ltd. Sivrihisar Eskişehir'de Hakaret

Selim
30 Eylül 2023 17:51

Osman Faik Yılmaz Petrol Limited Şirketi Nasrettin Hoca Mahallesi Sivrihisar Eskişehir firması Shell istasyonunda paramızla hakarete uğradık. Firması ile örtüşmeyen, kurumu temsil edemeyen böyle bir benzin istasyonundan bundan sonra ne ürün alırım ne de Shell firmasına ait istasyondan alışveriş yaparım (firmalar yanlıca WC ile ile fark yaratmaz) paramızla hakaret edilmeye gitmedik. 3. İstasyona yaklaştım benzin kapağını açınca görevli bana sormadan ve pover koymaya çalıştı ben normal benzin doldurulsun dediğimde3 kere pompayı denediler benzin bitmiş dediler 1 numaralı istasyona geçin dedi. Sıra beklerken diğer boş taraftaki istasyon benden sonraki başka bir araca benzin koydular. Yarım saattir bekliyorum dedim yalan söylüyorsun dediler. Ankara'ya 2araç ile çocuklarımızı bırakmak için çıktığımız bu yolda arkadaşlar beni Shell'e giderken beklerken yalancı denildi. Gelen kişi sorun mu var diyerek sorunu çözeceğine hakaret etti. Sizi şikayet edeceğim bekletip hakaret edip gelmezsen gelme dediler. Alışveriş sonrası Smart kampanyası için 600 sonrası belgemi de vermedi çekilişe de katılamadım. Kurumlar denetlenmiyor anlaşılan Shell hayal kırıklığı oldu.

02 Ekim 2023 10:38 (Şikayetten 1 gün sonra)

Shell İstasyonunda Temizlik Ve Çalışan Tutumu Hayal Kırıklığı

Numan
22 Temmuz 2025 09:17
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
06 Temmuz 2023 00:42

Havva
21 Haziran 2025 00:59
shell-benzin-istasyonunda-zam-oncesi-yakit-satisi-engellendi-2.jpg
shell-benzin-istasyonunda-zam-oncesi-yakit-satisi-engellendi-1.jpg
Kaya sonuçtan hiç memnun değil

Kaya
24 Kasım 2024 02:00