Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Shell Firmasından Aldığım Benzinde Komple Su Çıktı

Shell Firmasından Aldığım Benzinde Komple Su Çıktı
Yasin
02 Kasım 2023 10:18

02.11.2023 tarihinde Shell petrol üçevler Esenyurt şubesinden sabah saat 7:37'de 4,49 litre 155,04 TL'lik kurşunsuz benzin aldım. 1 km gittikten sonra motor istop etti ve çalışmamaya başladı. Zar zor güç bela motor tamircisine kadar ittim. Motor ustası baktığında motor karbüratör komple su içinde çıktı. Sonrasında benzin aldığım firmayı aradığımda, 'Yok rapor alın, motor ustasından onu bize mail atın, kayıt oluşturalım, ondan sonra 2 iş günü içerisinde gelip numune alacaklarmış' da falan filan. Sizin yüzünüzden ben eziyet çekeceğim, 2 gün motorum tamir olmadan bekleyecek, bütün işim gücüm bozulacak, ama size bir şey olmayacak. Kusura bakmayın, sizin hatanızı ben çekmek zorunda değilim. Bu şubeden şikayetçiyim. Beni hem zarara uğrattılar, hem de verdikleri benzinin arkasında durmuyorlar. Artık hiçbir Shell firmasından benzin almam ve çevreme de aldırtmamaya çalışacağım.

02 Kasım 2023 10:39 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Shell petrol aş kendi yerleri yönetici değişmiş entel dantel biri var konuşmasını bilmiyor pek tercih etmiyorum kimseye

Ramazan
06 Aralık 2024 16:42
Shell Yakıtı Motorumu Mahvetti: Masraflarımı Kim Karşılayacak?
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2023 01:08

İbrahim