GSS Prim Borcu Mağduriyeti Ve Gelir Adaletsizliği

Naci
29 Aralık 2024 12:37

GSS prim borcum 2012 den bu yana birikerek 35 binin üzerine çıkmış. Millet 2-3 bine yaygara çıkarmış. Bu süreç içinde sadece 1 yıl civarı sigortalı çalıştım. Bulduğumuz işte çalışıyoruz. Kendimize zor yetiyor aldığımız para. Zaten üst baş alabildiğimiz yok. Yemek desen ona göre. Bulgur makarna vs. Bu gne kadar daha çok ihtiyacı olan birileri alsın diye hiç yardım da almadım. 1 lira bile almamışımdır. Ben de millet gibi yapıp yardıma yazılsaydım hem bu borç birikmezdi hem de şimdiye kadar paraya vursak belki 250 binlik malzeme almış olurdum. Emeklilikte yaşa takılanlar 600 verip ayda 50 kere çoluk çocuk hastaneye gidiyor. Onlar gibilerin işine geliyor. Bu GSS. Biz 13 senedir iç yararlanmadık 35 bin borç çıkıyor. Tekrar başvurup geliri düşük çıkanların borçları silinecek diyorlardı. Her yere sordum bilen yok. 2015 öncesi silinmiş. 33.300 e düşmüş. Çalışınca zor yetiriyoruz. Bu parayı nasıl ödeyeceğiz biz. Araştırılsın durumu olmayanların ki silinsin. Dükkanı falan olup az ödemek için Keyfi GSS yaptıranların masraflarını niye bir ödüyoruz?

profile profile

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
GSS Prim Borcu
5 Takipçi