Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Sevlife Güzellik Merkezi Cilt Bakımı Hüsranı: Vaatler Ve Gerçekler Arasındaki Fark

12 Mart 2024 10:10

3 seanslık medikal cilt bakımı aldım ve cildim çok daha kötü oldu. Üstelik, 'çok güzel olacak' gibi ifadelerle peşin olarak 3 seansın parasını aldılar ki müşteri vazgeçmesin. Ayrıca, 'kampanyadan faydalanıyorsunuz, çok indirimli' diyerek satış yaptıkları aynı bakımı, bir hafta sonra sosyal medya hikayelerinde çok daha ucuza reklamını yaptıklarını gördüm. Paylaşılan indirimli fiyattan faydalanmak istediğimde ise 'olmaz' yanıtını aldım. Üstelik, ödemeyi sadece banka havalesi veya peşin olarak istiyorlar ve fatura talep ettiğimde vermiyorlar.

Sevlife
Sevlife

Berkay bey daha önce konuşulan mesajlarımız ektedir. Almış olduğunuz işlemlerden memnuniyetinizi belirterek tekrar bizi tercih ederek gelmişsiniz salonumuza, işlemler önce cilt analizi yapmadan fiyat bilgisi ve işlem bilgisi vermiyoruz size de belirttiğimiz gibi, siz medikal cilt bakımına çok öncesi bir tarihte gelip memnun kalarak 3 seans cilt yenileme aldınız biz zorla kimseye istemediği bir işlemi ya da paketi satmıyoruz istediğiniz zamanda vazgeçebildiniz cilt yenileme sonrası da memnun kaldığınızı belirttiniz öncesi sonrası görselleriniz mevcuttur belirttiğiniz gibi kötü ve aksi bir sonuç olmamıştır. Kampanya süreçleri vardır her yerde olduğu gibi ki bizim fiyat listemiz sabittir kampanya dönemine denk gelmemiş olabileceğiniz size belirtilmiştir ve buna rağmen dahi yardımcı olurduk bize söylemiş olsaydınız demişiz biz sorun üreten bir salon değiliz varsa bir sorun çözüm odaklı her zaman olmuşuzdur buraya yazdığınız yoruma anlam verememekle beraber varsa bir sorun yinede çözüm sunardık.

01 Temmuz 2023 02:44

10 Mart 2024 10:33