Bahadir sonuçtan hiç memnun değil

Setur Verilen Sözlerin Tutulmaması

18 Eylül 2024 12:05

Merhaba,
Setur Koç Holding şirketi olduğu için ve müşteriye verdiği sözleri tutacağını düşünerek 25 Mart 2024 tarihinde 84,895,56 TL ödeme yaparak yurt dışı turu satın aldım. 14 Temmuz çıkışlı tur için eşimle izinlerimizi alarak hazırlığımızı yaptık.
Sonrasında aranarak havayolu şirketinin operasyonlarını durdurduğu söylenerek turumuz iptal edildi.
Herhangi bir alternatif tur olup olmadığını sorduğumuzda olmadığını ancak benzer bir tur seçmemiz durumunda kişi başı 100 USD ekstra indirim yapacaklarını söylediler.
İptal edilen turumuzun aynısını satın almak için aradığımızda söz verdikleri indirimi uygulayamayacaklarını zaten herkes için 100 USD indirim kampanyasının olduğunu söylediler.
Ücret iadem ödeme tarihimden 50 gün sonra yapıldı. Programımızın suya düşmesi, paramızın oluşan finansal maliyetinden de ziyade verilen sözün tutulmamış olması bizleri hayal kırıklığına uğrattı.
Koç Grubunun müşteri odaklı yaklaşımı ne yazık ki Setur çalışanları için anlaşılan bir şey ifade etmiyor.
Lütfen iş hayatının ilk kuralı olan verilen sözlerin tutulması prensibini sizlerde benimseyin ve tutamayacağınız sözleri müşterilerinize vermeyin.
Teşekkürler.

25 Mayıs 2024 15:01
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Setur Bali Tur İptali Ve Mağduriyetimiz

22 Mayıs 2024 21:22

Setur Sizden Onay Almadan Tatil İptali Yapıyor

09 Eylül 2024 14:35
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 16:21
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 13:12