Furkan sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 14:47

Özellikle balayı çiftleri okusun!.

Hala kalmaktayım. 5 günlük rezervasyon yaptım. 2 günde bezdim.

Odamız deniz manzaralı jakuzili oda. En iyisi yani. Çünkü neden balayı için geldik. Otele bunu kırk defa söyledim bana gelirken evlilik cüzdanı getirin lütfen, ikramımız var oda konseptimiz o şekilde olacak dendi. Bir geldik. Buraya öyle not alınmamış dediler. Yarım saat boyunca odanız check ediliyor dendi. Geldiğimiz saat de 15.30'du. O vakte kadar bakmaya gerek duymamışlar.

Şimdi gelelim harika Deluxe odamıza.

Jakuzinizi ketılda su ısıtarak doldurmak istiyorsanız hemen burayı seçin. Harika romantik bir aktivite. Bunu resepsiyona iletiyorsunuz kusura bakmayın diyorlar. Veee kettle ile jakuzi keyfinize devam ediyorsunuz.

Sadece jakuzi değil bu otelde yok yok. Duştan da sıcak su gelmiyor. Bu harika hizmet ile eşime eczaneden coldaway almak zorunda kalıyorum. Balayına ben eşim ve coldaway ile devam ediyoruz.

Kahvaltıda küflü yumurta da ekstra ikramları!.

Eşim tuvalet fırçasını kullanmak için tutuyor ve fırça elinde kalıyor. Çünkü milattan önce dönemden kalma bir fırça konmuş lavaboya. Fotoda görürsünüz. Fırçanın sapını götürüp önlerine attım. Bu nedir dedi arkadaş. Çünkü cismin ne olduğunu idrak edemedi.

Duşta suyun yukarı gitmesini sağlayan çekme tuşu da eşimin elinde kaldı. Teknik ekip geldi.
Ben: Bunu değiştirin dedim
Teknik ekip:Bu komple satılıyor ama dedi. ( Adamlar bozuk musluklarının parasını da bizden isteyecekler herhalde)
Ben: Eee değiştirin
Teknik ekip: tamam dedi ve gitti.

İlgili aparat hala değişmedi. Şaka gibiler.

Balayı ikramları da gelmedi. Şampanya ve meyvelerin üzerine yatacaklar muhtemelen.

Oda temizliği talep ettim bakalım yapabilecekler mi!.

04 Temmuz 2025 17:50

26 Eylül 2023 23:25