Sephora Alışverişinde Yanıltıcı Reklam Ve Ödeme Sorunu

24 Kasım 2024 11:27

Az önce Sephora ürünlerine bakarken Instagram'da karşıma 'Advent calendar' diye bir reklam çıktı. Kutu seçilip hediye gibi gösteriliyor. '3 tahmin hakkınız var' deniliyor, birkaç kez seçtim ve hep ikinci seferde hediye çıktı. '357 TL'ye seti kazandınız' gibi ifadeler kullanılıyor. Sonra adres sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Kargo bilgileri için ve sadece online ödeme imkanı sunuluyor. Ve hesabımdan geri for garden sitesine 375 TL çekildiğini gördüm. Bu resmen yanıltma. Bu site beni ilk önce Sephora'nın orijinal sayfasına yönlendirdi, o sayfa üzerinden ödeme açıldı. Paramı geri alamıyorum. Sephora Türkiye bunu nasıl açıklıyor? Üstelik ödemeyi aldıktan sonra tekrar ödeme sitesine yönlendirdi ve ben ne oluyor diye banka hesabıma girip kontrol edince fark ettim. Kişisel bilgilerimle alakalı endişelerim oluştu. Lütfen bu konuyla alakalı yardımcı olabilir misiniz? Paramın hesabıma geri yatırılmasını talep ediyorum. Sephora bu durumu kesinlikle çözmeli.

24 Kasım 2024 11:33
sephora-alisverisinde-yaniltici-reklam-ve-odeme-sorunu-2.jpg
sephora-alisverisinde-yaniltici-reklam-ve-odeme-sorunu-1.jpg

Anket bile yaptılar.

24 Kasım 2024 11:34

En son ödeme bittikten sonra gelen maildeki site: GET for garden. Fatura için ise: smetano ltd.

24 Kasım 2024 12:30 (Şikayetten 1 saat sonra)

Esin
Esin

Aynı şey başıma geldi sonrasında tekrar para çektiler mi hesabınızdan çok korkuyorum lütfen cevap verin

Aslı
25 Kasım 2024 22:18