Ayşem sonuçtan memnun değil

Şekerbank Kredi Kartı Kapatma Mücadelesi

16 Ağustos 2024 14:54

Şekerbank a ait olan kredi kartlarımı kapatmak istiyorum. Şube bu konuda yardımcı olmadı müşteri hizmetlerine yönlendirdi müşteri hizmetlerine başvurduğumuzda ise tarafıma tanımlı 2 adet kartın kapatıldığı söylendi. Ancak internet şubesinde kredi kartı hala acık gözüküyor kart hareketleri bir sonraki ödeme tarihi vs acık diğer normal kartı kapatmışlar o acık gözükmüyor. Kredi kartınızı kapattık dedikten sonrada tarafıma şubeden kartımızın borcu olduğu ve takibe düştüğü bildirildi. Madem borcumuz vardı neden kapattık dediniz borçlu kart kapatılır mı. Onu da geçtik söylenen miktarı yatırdım tekrar müşteri hizmetlerini aradım kartımı kapatmak için açık kartınız yok deniliyor lakin kart internet şubede hala acık. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım yine kapalı diyorlar ama büyük ihtimal gelecek ay yine borcunuz var diyecekler kart ücreti vs kapalı karta. Şube kartı kapatmıyor müşteri hizmetleri kapattık diyor ama internet bankacılığından baktığımda hala acık. Bu nasıl iş nasıl bir durum anlamadım ne şube yardımcı oluyor ne de müşteri hizmetleri. Şekerbank kredi kartını kapattırmaya çalışmak dipsiz kuyu maşallah.

16 Ağustos 2024 14:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bankamıza iletmiş olduğunuz bildiriminiz, detaylı incelenmek üzere kayıtlarımıza alınmış olup, değerlendirme sonucuna ilişkin en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla. Şekerbank T.A.Ş.

22 Ağustos 2024 09:01

Müşterimiz şikayetine istinaden aranarak kendilerine konuyla ilgili bilgi verilmiştir. Saygılarımızla. Şekerbank T.A.Ş.

06 Temmuz 2023 18:41
Rasim sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 12:55
Şekerbank Kredi Kartım Ödediğim Halde Açılmıyor