Şekerbank Şifre Ve Bloke Kaldırma Sorunu

26 Şubat 2024 12:59

Şekerbank maaş müşterisiyim. Ayda bir kez maaşım yatıyor ancak bankanın hiçbir şubesi ve ATM'si bulunmadığı için diğer hesaplarıma aktarıyorum.

Bir mahkeme sürecimiz oldu ve Şekerbank'ın IBAN numarasını istediler. Mobil bankacılığım bloke oldu, telefon bankacılığı şifremi de hatırlamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda arama kaydı alıp kapatıyorlar, ancak tarafıma geri dönüş yapılmıyor. Aradığımda güvenlik adımını geçebilmem için banka veya kredi kartı bilgilerimi istiyorlar, fakat sistemde ne banka kartım var ne de kredi kartım. Güvenlik adımını geçemiyorum. Banka kartımın neden kapandığını bilmiyorum, kapatılmış.

Şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Müşteri hizmetleri de bilgi veremiyor, sadece arama kaydı alıp kapatıyorlar. Tekrar aradığımda ise 'arama kaydınız yeni oluşturulmuş, bu kadar kısa sürede dönüş olmaz' diyorlar. Şu an ne yapacağımı bilemiyorum. Bankadan IBAN numaramı öğrenemiyorum. Çıkmaza girdik. Lütfen yardım edin.

26 Şubat 2024 13:08 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bankamıza iletmiş olduğunuz bildiriminiz, detaylı incelenmek üzere kayıtlarımıza alınmış olup, değerlendirme sonucuna ilişkin en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla. Şekerbank T.A.Ş.

26 Şubat 2024 15:21

Müşterimiz şikayetine istinaden aranarak kendilerine konuyla ilgili bilgi verilmiştir. Saygılarımızla. Şekerbank T.A.Ş.

06 Temmuz 2023 18:41

Kübranur
06 Kasım 2024 12:16
Mihriban sonuçtan hiç memnun değil

Mihriban
05 Temmuz 2023 03:06
Metin sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 20:05
Şiyar sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 15:05