Sehaa Store Yanlış Renk Ve Kalitesiz Ürün Sorunu

30 Temmuz 2024 11:172.663

Sehaa store'dan pantolon ve tunik bir takım sipariş verdim. İlk defa bu siteden alışveriş yapıyorum, iade yokmuş, dikkat etmemişim. Sipariş rengi fuşyaydı, beni aradılar ve fuşyada istediğim bedenin kalmadığını, başka renk tercih etmemi istediler. Ben de gönderdikleri görsellerden saks mavisi olsun dedim.

Ama bana gelen, önlük mavisi gibi saksla alakası olmayan kötü bir renk ve etiketsiz, kırış kırış bir ürün geldi. Sanki kullanılmış gibi. Bu durumu bildirmek için müşteri hizmetlerini aradım, açmadılar. Mesaj attım, cevap yok. İadeyi geçtim, değişim için bile geri dönmüyorlar. Bundan sonra bu siteden asla bir şey almayacağım.

Yasemin
31 Temmuz 2024 13:51

Müşteri hizmetleri diye ulaştığım kişi bana hakaret etti değişimle ilgili hiçbir bilgi vermedi

Yasemin
1 Ağustos 2024 09:10

Onlara ulaşmamı engellediler 14 günlük süreci bu şekilde doldurup ne para iadesi ne de değişim yapmamak için bu şekilde davranıyorlar ama ben Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurdum kanuni haklarımı sonuna kadar kullanacağım

Yorumlar(6)

17 Ağustos 2024 17:54

Daha açıklayıcı tatmin edici şekilde cevaplar için 2 hattımız da gerekli cevapları size sunabilme yetkisine sahip Tercihlerinizi buraya bu şekilde yansıtmak da yine sizin tercihiniz Ürünün de değişim sürecinin de her zaman arkasında olan bir firmayız İyi günler.

17 Ağustos 2024 13:13

Sitede bioda değişim ve iade ile ilgili ibareler mevcut hanımefendi Bu tür dikkatsizlikleri bizden kaynaklı lütfen lanse etmeyin

13 Ağustos 2024 23:33

Aldığınız renk gayet de saks mavisi Burda yalan yanlış bir şekilde mesajlara aramalara geri dönüş yapmıyorlar söylemlerinde bulunup kimsenin de hakkına girmeyin Sizinle gayet de iletişime geçildi ama siz kabul etmediniz değişim yapmayı

Sehaa Store Asla Güvenli Bir Sayfa Değil

5 Aralık 2023 12:341.674

Sehaa Store asla güvenilir bir sayfa değil. Kendi sayfasından ürün aldım, yanlış rengi göndermişler. Değişim talep ettim...

2 Destek

30 Mayıs 2025 16:301.606

Sehaa Store... Asla tavsiyede bulunmuyorum. Mağdur olmak istiyorsanız buyurun yapın alışverişinizi. Defolu ürün gönderip...

1 Destek

18 Mayıs 2025 00:291.482

Merhabalar, ben SEHAASTORE'dan alışveriş yaptım. Bir elbise ve bir etek sipariş verdim. Eteği iptal etmek istediğimi müş...

1 Destek2 Yorum