Ervanur sonuçtan hiç memnun değil

Scrikss Aldığım Kalem Bozuk Ve İade Kabul Etmiyorlar

Ervanur
28 Temmuz 2024 08:40

Ben sema kırtasiyeden Scrikss 35 dolma kalemi aldım. Aldığım gün eve gidip kalemi denediğimde kaleme mürekkebi dolduramadım çünkü pompasında biri sorun vardı. Sema kırtasiyeye geri götürdüm. Ve 20 gün sonra geri alabildim kalemi.

Tamir edildiğini söylediler. Kalemi tekrar denedim. Bu sefer kalem mürekkep akıtıyordu ve kesik kesik yazıyordu. Bazen mürekkep gelmiyordu. Tekrar geri götürdüm. Bu sefer neyse ki kalem 1 haftada bana teslim edildi. Kalemi tekrar denedim bu sefer mürekkebi fazla akıtıyordu. Tekrar götürdüm ve yeniden tamire göndereceklerini söylediler.

Her gittiğimde iade istediğimi söyledim. Defolu bozuk bir kalem aldım ve iadesini yapmalısınız. Ben tamir edilmesini istemiyorum. 4 defa gittim servise verdiler. Kalemi doğru düzgün kullanamadım ve artık kullanmak isteyeceğimi de sanmıyorum. Şu ana kadar bana yapılan hizmet çok kötüydü.

Servisi arayıp bir keresinde durumu sorduğumda çalışanınız bağırdı. İşte iade olmaz zaten tamir ediliyormuş. 20 gün sürüyormuş daha erken veremezlermiş. Ben iade istediğimi kimle konuşabileceğimi soruyorum. Fakat sizin çalışanınız bana bağırıyor. Bir daha Scrikss'ten kalem alacağımı sanmıyorum.

Oz Ozer
10 Eylül 2023 11:30

Yusuf
24 Ekim 2023 19:33
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek
02 Ağustos 2023 00:41
Scrikss Kalemlerin İçi Bozuldu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hediye Dolma Kalem Hiçbir Şekilde Yazmıyor, Değişim Talebim Var

17 Ekim 2025 14:49