Sarot Termal Yanılttı

01 Kasım 2023 16:33

Yıllar önce Sarot Palace'dan 2 adet devremülk aldım, daha temelleri yeni atılmıştı. Yıllarca bize 'ha bitti ha bitecek' yalanlarını atıp durdular. Eyvallah dedik, o zamanlar kullanmadığımız haklarımızı 1'er hafta olarak kimi zaman verdiler, kimi zaman vermediler. Sıkıntılı bu süreçleri atlattık, palace teslim edildi. En son 3 hafta önce gittiğimde halkla ilişkilerde N** Hanım diye biri var, kendisine bizzat sordum, bundan önceki hakkımızı kullanabilir miyiz, kullanırsak bizden herhangi bir ücret talep edecek misiniz dedim. 'Tabii ki istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Yeter ki bizi 2-3 hafta öncesinden arayın' dedi. Para olarak da sadece elektrik parası ödeyeceksiniz dedi. Teşekkür edip ayrıldım. Şimdi 10 Kasım - 17 Kasım arası hakkımı kullanmak için aradım, telefona çıkan bayan o tarihlerde okul tatili olduğu için müsait yerimiz yok, 17 Kasım'da verebiliriz dedi. Ben zaten okul tatili olduğu için yer istiyorum dedim, yapacak bir şey yok dedi ve 4400 TL yıllık aidatın yarısını daha önceki yıllara istinaden istedi. Bunlar insanları yanıltmak için kurulmuş bir şirket yöneticileri. Daha önce defalarca M*** bey ve Y*** bey ile görüştüm, yazışmalarım belgeli, ses kayıtlarım belgeli. Az önce Y***l bey ile görüştüm ve konuyu ilettim, o da bana aynısını söyledi.

Yıllar önceki aidat bedelini değil, bu yıl uyguladıkları aidat bedelini istedi, ben o zaman yeri istediğimde veremem dediler. Şimdi veririz deyip bu aidat bedelini dayatıyorlar, ama halkla ilişkilerdeki personel 'para yok' diyor.Yıllarca bizi mağdur ettiniz.

profile profile profile

Hattuşa Vacation Thermal Club Devremülk Satışı Ve Yıldat Borçlarıyla Mağduriyet Yaşıyorum

07 Temmuz 2025 10:27
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Sarot Termal Palace'da Rezervasyon Kaosu

18 Ocak 2025 11:12
Sarot Termal Palace'da Rezervasyon Kaosu

Devremülk Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları

10 Aralık 2024 16:00
Devremülk Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları
Aziz sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2024 16:12
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Sarot Termal Şikayetçiyim

26 Nisan 2025 14:11