İsmail
02 Mayıs 2024 13:55

2022 yılında Samsung marka 75 inç televizyon almıştım. Üç ay önce PlayStation aldım ve televizyonda PlayStation bağlantı yerleri televizyonun tam arkasında bulunuyor. Televizyonumuzu servis tarafından duvara astırdık. Ancak bağlantı aparatı duvarla temas ettiğinden dolayı televizyonun soket yeri kırıldı ve servis çağırdık. Servis, bunun için kartın değiştirilmesi gerektiğini ve bunun için 7500 TL gibi bir ücret talep etti. Biz de kendilerine bu kartın yerinin yanlış olduğunu ve değiştirsek bile yeniden kırılabileceğini belirttik. Bunun en azından garantiden değiştirilmesi gerektiğini ifade ettik. Fakat bunu kabul etmediler. Bu sorunun oluşmasında tamamen televizyon markasıyla ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum. Eğer yandan girişli bir soketli televizyon olsaydı ya da bu durum hakkında uyarılsaydık, bu sorunu yaşamayacaktık.

02 Mayıs 2024 14:06 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Samsung TV Anten Soketi Kırık Çıktı

Gökhan
07 Temmuz 2023 22:56

Bayram
29 Mayıs 2024 22:47
Samsung'un İnanılmaz Ve Gülünç Teklifi.
Tumay sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Frame 75' Televizyonda HDMI Girişi İlk Kullanımda Arızalandı, Yüksek Onarım Ücreti Talebi

Tumay
25 Ağustos 2025 19:21