Onur sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 18:35

3 ay önce aldığım Samsung z fold 4 cihazım herhangi bir düşüme darbe olmadan iç ekran kendiliğinden katlama yerinden siyah şerit gelmek suretiyle kırıldı Samsung garantiye gönderdiğimde kullanıcısı hatası diyerek 13.400 TL'ye yapabileceklerini söylediler.

Karara itiraz ettim. Samsung itirazımı değerlendirerek %50 indirim verdi. Kendiliğinden katlama yeri kırılan telefon yapıyorlar, 45 bin liraya satıyorlar ve ekran garanti kapsamımızda değil diyorlar böyle bir şey olamaz.

Değişim veya iade olmadığı sürece ücretsiz onarım'da kabul etmeyeceğim değişim veya iade olmadığı takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaparak hakkımı arayacağım. Paramızı çöpte bulmadık

25 Ekim 2023 08:55 (Şikayetten 14 saat sonra)

25 Ekim 2023 16:23

Samsung çözüm ekibi tarafından arandım fabrikasyon olan hata için ha la ücret talep ediliyor sorunum çözülmedi

05 Ocak 2024 19:24
Samsung Telefon Galaxy Z Fold 4 İç Ekran Kırılmasının Arkasında Durmaması

Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim kazandım bir üst modeli ile değişim yapıldı kendi sorunumu kendim çözdüm.

Yunus
Yunus

Hocam bende de aynı sorun var böyle kötü bir servisi olduğunu ve ürünün arkasında durmadığını bilseydim asla almazdım. Türkiye'de 512 olmadığı için yurt dışından aldım bir de buradan zor durumdayım. Tüketici sürecini nasıl hallettiniz yardımcı olur musunuz? [email protected] e-posta adresim buradan da ulaşabilirsiniz. Şimdiden çok teşekkürler.

09 Şubat 2024 14:52

21 Ocak 2025 14:33
Samsung Fold 4 Ekran Çatlağı Ve Yetersiz Servis
Ediz sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Z Flip 4'te Kronik Katlanma Sorunu

25 Şubat 2025 18:22