Samsung Telefon Galaxy Z Flip 5 Arızası

16 Eylül 2023 00:39

Media Markt'tan bundan birkaç hafta önce Samsung Galaxy z Flip 5 aldık. Aldığımıza bin pişman olduk. Bu cihaza bir sürü sorun yokmuş gibi Samsung üstüne özellikle düşüyor. Ekran hatasında bile 3 kez ücretsiz ekran değiştiriyorlarmış gibi şeyler söylendi, ama daha 2 hafta bile kullanmadan ekran tam katlanma yerinden siyah çizgi ile gitti ve bu siyahlık dağıldı.

Daha sonra Ankara Keçiören Etlik'teki Samsung yetkili servis Simge Elektronik'e cihazımızı götürdük. Bize yedek cihaz verdiler ve geri gönderdiler, tamir edeceklerini söylediler. Aradan iki gün geçtikten sonra cihazın değişim hakkımız olduğunu söylediler, değişim yapmak isteyip istemediğimizi sordular. Sıfırıyla değiştireceklerini söylediler. Biz de tamam dedik. Bize yedek cihazımızı, ürünün orijinal faturasını ve kutusunu getirmemizi istediler. Servise götürdük ve bunları teslim ettik. 2 gün sonra bizi tekrar arayıp cihazda hata olduğunu ve hatanın bizden kaynaklandığını söylediler. Siz ekrana baskı yapmışsınız, bize 7400 lira para verin dediler. Biz ekranın baskı yapılmadığını kabul etmedik ve anlaşmazlığa düştük. Samsung'u aradık ve çözüm bulunmasını bekliyoruz, ancak hala 2-3 haftadır çözüm bulunamadı ve cihazımız serviste kaldı. Değil 45.000 TL, 5.000 TL bile değmeyecek bir cihaz. Tüketici Mahkemesi'ne başvurup dava açacağız.

16 Eylül 2023 08:47 (Şikayetten 8 saat sonra)

Dilek
16 Eylül 2023 17:17

Asla yardımcı olunmadı üstelik bir de çıtayı yükseltip onarım ücreti 9.000 TL'ye yükseltildi. Sakın Samsung z Flip 5 almayın! Asla Simge Elektronik yetkili servisine başvurmayın! Samsung'dan uzak durun! 2 gün önce 75Qled70b aldım direk kutusu açılmadan onu da iade edeceğim!

Murat

Türkiye ^de Samsung telefon pişmanlıktır. S4 ve Note 4 ilk çıktığı zamanlarda almıştım çok sorun yaşadım, servis ağı çok kötü uzun yıllardır bu yüzden Samsung almadım. Z Flip serisi hoşuma gitti tam sepete koydum alıyordum şikayetlere baktım gram düzelme yok hatta daha kötü anında vazgeçtim.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Z Flip 6'nın Ekran Arızası Ve Servis Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

26 Mayıs 16:16
Yeni Alınan Z Flip 6'nın Ekran Arızası Ve Servis Sürecinde Yaşanan Mağduriyet
Melike sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 17:29

Yeni Alınan Telefonda Sürekli Ekran Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti