Melike sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 17:29

Samsung z Flip 5 cihazımı alalı daha iki ay olmadı ve ekranda kendiliğinden katlanma bölümünde çizgi atması yaşandı. Bunun için daha önce çok uyarıldım ama işte son seri bunu artık çözmüşlerdir diye düşündüm sonrasında Ankara yetkili bayisi olan simge elektroniğe götürdüm çünkü eminim ki garanti kapsamında ya değişim ya iade ya da ekran değişimi yapılacak ama aldığım cevap darbe sonucu oluşmuş, fiyatı ödersen değiştirelim dendi. Pardon? Bu telefon hiç düşmedi darbe görmedi? Masaya koyarken bile dikkat ederek koyarım. Para almak için bu tür bahanelere gerek yok. Şikayette bulunursun ve peşini bırakmam, bu telefon ucuz bir telefon değil.

Samsung yetkili servisi Simge Elektronik çalışanı hanımlardan ayrıca şikayetçiyim. Bir de dövseydiniz ve yedek telefon vermediler. İade talebinde verilmiyormuş? Mağduriyetimin acil bir şekilde giderilmesini talep ediyorum. Acil ve kanıtlarım. Fotoğraflar Simge Elektronik de çekildi cihazda çizik yok ne darbesinden bahsediliyor?
Evet Samsung bana yardımcı olabilir mi artık :)

26 Eylül 2023 18:16 (Şikayetten 47 dakika sonra)

23 Ekim 2023 16:33

Ben kurtuldum kendi hataları sayesinde telefonu mahvettiler serviste şimdi alanlarıda Allah kurtarsın arkadaşlar 🤷🏻‍♀️

Murat
Murat

Merhaba, Çözüm oldu mu?

Melike

Kendileri telefonu mahvettiler bu yüzden iade almak zorunda kaldılar kasasını yakmışlardı 🤷🏻‍♀️

Enes sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 14:23

Samsung Telefon Galaxy Z Flip 5 Arızası

16 Eylül 2023 00:39
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Galaxy Z Flip 5 Ekranında Kısa Sürede Oluşan Çizgiler Ve Kalıcı Çözüm Talebi

01 Eylül 2025 01:25