Samsung Telefon Galaxy A6 Şarj Aleti

17 Mayıs 2023 13:08

Samsung şarj cihazım garanti kapsamında şarj etmeyince yetkili servise bildirdim. Servis kurye ile merkeze göndermemi istedi gönderdim. Uzun zaman sonra şarj aleti şu an mevcut değil 300 TL olan bedelle başka Samsung ürünü bakın mesajı geldi. Bende sürekli araştırıyorum bu ürün yok madem Galaxy A6 uyumlu bir şarj aleti yok neden geri göndermediniz üstelik şarj kablosu çalışmıyordu. Ben fişi ile gönderdim. O zaman bana hepsini gönderin bari bende fiş kısmına ayrı kablo alayım sadece fiş kısmı 400 TL. Lütfen bana gönderdiğim komple şarj aletini iade edin. Ben 300 TL'ye Samsung'dan hiçbir ürün bulamadım.

Ayrıca dünya markası Samsung'da hiç mi Galaxy A6'ya uyumlu bir şarj cihazı yok? Dışarıdan aldığım çakma ürünle idare ediyorum telefonumu. Maalesef yine Galaxy A6 uyumlu iPad çakma kablodan dolayı kartı yaktı. Bunun tazmin edilmesi gerekiyor. Nedir bu markanın ürünlerinin arkasında durmayıp insanları mağdur etmesi? Artık Samsung'u hayatımızdan çıkarıyoruz. Lütfen bu konuda bana açıklama getirin. Derdim 300 TL değil, orijinal ürün bulup aletlerimi kullanmak. Bana yazdığınız mesaj 300 TL'lik başka bir ürün bakın. Çözüm bu mu? Ürün nasıl olmaz, bir Galaxy A6 kablosu. Bu sonuçta 2 yıllık bir üretim geçmişi var. Yüzyıllar öncesinden bir ürün istemiyorum. Takip no 41FGII2R63F, lütfen bir açıklama bekliyorum.

17 Mayıs 2023 14:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

08 Mayıs 2024 16:10

30 Ekim 2023 13:59
Samsung Telefon Garanti Kapsamı Tespiti
Harun sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 23:16

18 Temmuz 2023 20:01
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2024 14:21