Samsung Galaxy S24 Sim Hatası

Samsung Galaxy S24 Sim Hatası
05 Temmuz 2024 00:39

Samsung s24 Ultra yurt dışı cihazım IMEI'si aktif olmasına rağmen "2 numaralı sim karta izin verilmiyor" uyarısı veriyor. BTK yı aradım IMEI'nizde herhangi bir sorun yok dediler buna rağmen Samsung telefonları neden böyle bir hata veriyor şu an tatildeyim tatilim zehir oldu. Lütfen mağduriyetim giderilsin.

06 Temmuz 2024 18:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

İsmail
İsmail

Usta doğru anladimm mi bilmiyorum da eski simi sim 1 e yedek aynı çıkarttığımız simi de sim 2 ye takınca şebeke geliyor ve sim 2 de kullanmaya devam ediyoruz değil mi bir de 2 siminde kullanım suresi bitti e sim açtırmıştım o yüzden mi olmuyor bu işlemi yapınca e sim aktif olur mu

Serhat
Serhat

Merhaba, aynı sorun bende de vardı Şöyle yapacaksınız 1- mevcutta kullandığınız sim kartınızı Sim 1 takacaksınız 2- kullandığınız hattın (numaranın) yedek sim kartını çıkacaksınız ( aynı numaranın yedeği) 3- yeni almış olduğunuz yedek sim kartı telefondan Sim 2 takacaksınız Not : Eski sim kart 1 de yeni sim kart 2 de olacak ve anında şebeke geliyor. Sim kart yöneticisinden sim 1 kapatın kullanmaya başlayın. Ben ve abim yaptık oldu. Güle güle kullanın 😉

Ali sonuçtan çok memnun

03 Temmuz 2024 17:04