Celal sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy S23, Android Auto İle Skoda Scala (USB) Bağlanamıyor

04 Mayıs 2023 17:18

Eski cihazım Galaxy S21 fe 256 GB sorunsuz bağlanıyordu. Şubat ayında yeni Galaxy S23'ümü kutudan çıkan kabloyla bağlamaya çalışıyorum. Telefonda Android Auto'nun bağlandığına dair bir bildirim varken (yanlış olan) araç sistemi 'Bağlantı kurulamadı' diyor. Aynı kablo ile S21 ve Vivos35 telefon sorunsuz bağlantı kuruluyor. Cihazı 2 kez sıfırladım, Android Auto güncellemelerini kaldırmayı ve tekrar güncellemeyi, telefonu yeniden başlatmayı, kapatıp açmayı denedim - hiçbir şey yardımcı olmuyor. Ürünü İzmir Konak'taki Samsung yetkili servisine götürdüm, tekrar yazılım yüklendi, hata devam ediyor. Samsung uzaktan bağlanarak çözüm üretmeye çalıştı ama olmadı. Sürekli navigasyon kullanan ve müzik dinleyen kullanıcılar için tam bir ayıplı ve kusurlu mal. Bu kadar para ver ama sonuç hüsran. Çözüm sağlanmaz ise telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. Konu hakkında çözüm sağlamanızı rica ediyorum.

profile profile profile
04 Mayıs 2023 18:03 (Şikayetten 45 dakika sonra)

Celal
Celal
30 Haziran 2023 15:21

Samsung ve Skoda problemin Çözümünü bulamadığı için telefonu iPhone ile değiştirdim, sorun çözüldü.

Yorumlar (11)

Ramazan
Ramazan

S 24 kullanıyorum Corolla 2016 model müziğe bağlanamıyorum. Yardımcı olacak birileri var mı acaba

Emrah
Emrah

Arkadaşlar aynı sorun bende de var! Gerçekten acayip kullanıyordum Android autoyu. Skoda skala ve Samsung s23 uyumsuzluğu! Ciddiye alanda yok... Çok mağdurum bende... Her yere ulaşmaya çalıştım, olmuyor, muhatap da yok! Mağdurum bende. Bir gelişme olursa lütfen haber edin

Serdar
Serdar

Bu sorun için kaç aydır uğraşıyorum bir sonuç yok maalesef. 11.10.2023 tarihinde hem yıllık bakım hem de bu sorunu çözmek için servise gittim. Servis yeni bir yazılım güncelleme yok dediler.

Volkan
Volkan

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Geçen hafta servise götürdüm. Servis yapabilecekleri bir şey olmadığını söyledi. https://compatibilitylist.skoda-auto.com/?AppLanguage=en-US&AppVin= sitesinden kontrol edince S22, S23+ uyumlu ama S23 uyumlu gözükmüyor. Bu telefondan mı yoksa Skoda'dan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama sonunda ya arabayı ya telefonu değiştireceğim.

Ali
Ali

Çok ilginçtir, bu sorun bir tek bende var sanıyordum. Sorunun Samsung S23'de olduğu kesinleşti. Samsung A32, iPhone 12 Pro Max, iPhone 14 Pro Max, Xiaomi Mi Lite 11 ile sorunsuz çalışan Android ve Apple Auto, Samsung Galaxy S23 ile hata veriyor. Araba 2023 Skoda Scala. Çok çok ilginç.

Muharrem

https://compatibilitylist.skoda-auto.com/ Bu sayfadan aracın uyumlu olup olmadığını görebilirsiniz

Muharrem

Celal telefonunda sorun yok sorun araç la alakalı cihaz desteklemiyor. Ne kadar uğraşırsan uğraş yaklaşık 3 haftadır bununla meşguldüm. Sorun çözemezsin direk Skoda git

Furkan

Skoda çözüm bulabildi mi?

Cem
Cem

Bende de aynı sıkıntı mevcut siz çözüm sağlayabildiniz mi?

Furkan

Aynı sorun bende de var çözüm bulabildiniz mi?

Muharrem

Şu an için Skoda güncelleme vermesi lazım bunun harici bir çözümü yok. Sakoda Kamiq ve scala desteklemiyor cihazı. Servis multi medyayı güncellemesi lazım yoksa çalışmaz kablo vesaire denemeyin çalışmaz

Samsung Galaxy S23'te Batarya Şişmesi Ve Cihazın Kapanma Sorunu

31 Ekim 2025 16:28