Samsung Galaxy A25 5G'nin Titreşim Sorunu Ve İade Problemi

11 Kasım 2024 12:40

Merhaba,
31 Ekim 2024 tarihinde Vatan Bilgisayar 'dan Samsung Galaxy A25 5G telefonu aldım. Daha önce de Samsung Telefon kullandığım için yine bu marka üzerinde tercih yaptım. Gerek bütçesi gerek özellikleri bakımından Galaxy a 25 5G telefonu beğenerek aldım. Fakat ürünü elime alıp kullanmaya başladığımda arka tarafında güçlü bir titreşim hissettim. Müzik video hatta telefon konuşmalarında elinizin arkasında tuhaf acayip bir hoparlör titreşimi var. Ertesi gün telefonu Samsung servisine götürdüm ve durumu anlattım. İnceleyerek bilgi vereceklerini söylediler. Sonrasında bunun Ürünün bir özelliği olduğunu telefonda bir sorun olmadığını söylediler. Yeni ses sisteminden kaynaklanıyormuş. İadeyi kabul etmediler. Şimdi,
Samsung 'a soruyorum bir telefonu seçerken hangi özelliklerine bakılacağı bellidir. Aşağı yukarı. Fakat kimse telefon titriyor mu diye bakmaz. Bu ürünün özelliği ise o zaman ürün içeriğine yazılmalı Telefon iade alınır mi bilmiyorum. Ama kesinlikle mutlu kullanmayacağım. Bize böyle bir ürün dayatması yapmama lisiniz. Bence bu seri, üretim hatası dolayısıyla toplatılmalı. Ben her merciye bu konu ile ilgili şikayetimi dile getireceğim. Lütfen ürününüz arkasında durun ve sorunu çözünüz.

12 Kasım 2024 09:00 (Şikayetten 20 saat sonra)

Mesut
Mesut

Merhaba, sorun çözüldü mü acaba? Aynı problem bende de mevcut

Selin
Selin

2 ay önce Samsung a 25 5G aldım ve kendi kendine sürekli titriyor özellikle kamera ile ilgili bir durum olunca ayarları sıfırladım buna rağmen değişmedi çok sinir bozucu bir durum

27 Temmuz 2024 21:50
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 10:52
Samsung Telefon Bozuk Cihaz İlgisiz Servis Sattığı Ürünün Arkasında Durmayan Bir Firma