Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Samsung  Flip 4 Ekran, Garanti Ve Müşteri Kaybı!

07 Temmuz 2023 21:54
07 Temmuz 2023 13:50

Selamlar, Yaklaşık 2.5 yıl Flip 3 kullandım, ekranda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yurt dışından Flip4 aldım, 2 ay önce kullanmaya başladım. Cihazda herhangi bir düşme, çizik vb. Problem yok (Samsung yetkili teknik servis inceledi). Yurt dışı garanti Türkiye de geçmediğini belirttiler, ekran değişimi için teklif verdiler. Bu telefonlarda bu sıkıntıların mevcut olduğu insanların paylaşımları bulunmakta. Garantinin geçmediğini, yetkili teknik servisin parça değişimini yapsa da taktıkları parçaya garanti veremediklerini belirttiler. Ekran için 8500 TL ücret ve 1 günlük bile takılan parçaya garanti vermiyorlar. Sonuçta bu cihaz yurt dışından da alınmış olsa Samsung fabrikasından geliyor, uluslararası garantisi Türkiye de geçmiyor ve yetkili servisi parça değişimine garanti vermiyor. Ve Flip 4 cihazlarda ekran problemi olabiliyor. Severek kullandığım Samsung cihazlardan ve markadan bu sorun düzelmez ise bir daha ne şirketimize ne de bireysel olarak herhangi bir ürün almayacağım.

08 Temmuz 2023 09:03 (Şikayetten 11 saat sonra)

10 Temmuz 2023 22:29

İvedi dönüşlerinizi bekliyorum... Teşekkürler

17 Temmuz 2023 16:35

Selamlar, Samsung... Tekrar arayacağınızı belirtmiştiniz. Bekliyorum.?

19 Temmuz 2023 18:55

Samsung. Sanırım aramayacaksınız... Bir markayı bu kadar kötü yönetmeniz çok enteresan. Haklı olduğumuz konuda haksızlığa insanları uğratıyorsunuz.

Burak

Katlanan telefonu niye alıyorsunuz onu anlamıyorum Alma'yın şu telefonu katlanan telefonu ne yapacaksınız arkadaş :d

Muharrem

Reklamlara milyarlar veriyorlar sattıkları ürünlerin arkasında duramayan bir firma yazık Samsung'dan bende vazgeçtim z flod 3 cihazımı mahvettiler KVK güvenceli aynı sorun iç ekran Türkiye cihazı olmasına rağmen herkes bu sorunla ilgili mağdur halkınızı arayınız sonuna kadar

Samsung Galaxy Z Flip 4: Kronik Sorunlara Yüzeysel Servis Yaklaşımı

25 Temmuz 11:03