Samsung A55 Ekran Solukluğu.

14 Haziran 2024 15:52

Konya Kule Site S***** İletişimden aldığımız Samsung A55 telefonun renkleri çok soluk, kamerası fotoğrafları aşırı kötü çekiyor. 5 senelik eski telefonumun bile renkleri daha canlı fotoğraf kalitesi yüksek. Aldığımız yere götürdüğümüzde sorun olmadığını söylediler. Samsung tan bir çözüm bekliyorum.

15 Haziran 2024 09:34 (Şikayetten 17 saat sonra)

21 Haziran 2024 19:40

Henüz bir dönüş olmadı sorunum çözülmedi.

Gamze
Gamze

Bende uzun zaman sonra Samsung almak istedim ama inanılmaz şaşkınım daha 2 gün oldu alalı ve renkleri çok cansız soluk, kamerası kötü, Samsung A55 bendeki de, daha sıfır telefon ve hiç keyif almıyor insan kullanırken, ayrıca burda bu kadar benzer şikayet varken ilgili markanın tekerleme gibi hep aynı açıklamayı yapması ve bir çözüm sunmaması asla yeterli değil asla!.

Esra
Esra

Merhabalar kameranız düzeldi mi güncellemelerle vs? Bende dun aldım soluk cansız ceset gibi gösteriyor 2 senelik a52m bile daha canlı kaliteli çekiyor vallahi canim sıkıldı ya

Veysel

Maalesef düzelmedi renklerin orijinalinin böyle olduğunu söylediler.

01 Nisan 2025 01:55

Samsung Telefon A55 Kamera Renksizliği