Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung A54 Dokunmatik Sorunu

17 Mayıs 2024 10:31

Samsung A54 Dokunmatik Hatası
2023 yılının Temmuz ayında Samsung A54 cihaz aldım. Yaklaşık 1.5 aydır dokunmatik hatası var. 4 kere servise gitti sorun çözülmedi, sorunu bulamıyorlarmış (! )
Samsung'a şikayet ettim biz sorun bulamıyoruz diyor, Tüketici Hakem Heyeti'ne yazdım. Videolarla durumu ispatladım. Sorunumu kimse çözemiyor. Maalesef Samsung ürününün arkadaşında duramıyor, çok mağdur oldum. Neredeyse her gün servise ve KVK'ya derdimi anlatıyorum, genel geçer şeylerle geçiştirmeye çalışıyorlar. Yeni ürün verilmesini talep ediyorum.

17 Mayıs 2024 11:13 (Şikayetten 41 dakika sonra)

21 Mayıs 2024 21:28

Merhaba, Konu ile ilgili dönüşünüzü bekliyorum. 1.5 aydır mağdurum yeter artık!

23 Mayıs 2024 12:11

Durumu güncellemek istiyorum. Cihaz yine servise gitti, yani 5. Kez. Her konuştuğum kişi birbirinden farklı bahaneler söyleyerek "sorun yok" diyor. Peki cihaz yine aynı hatayı verince napacağım dediğimde "yine gönderirsiniz" diyorlar. 5. Kez geldi diyorum evet diyorlar. Tam bir amatörlük örneği, bu konu şu an Tüketici Hakem Heyeti'nde. Bu sorunu o kadar çok insan yaşamış ama daha sorununa çözüm bulanı görmedim. Demek ki herkesi sorun yok diye ikna edip yeni telefon almaya zorluyorlar. Bu konu Tüketici Hakem Heyeti'nde çözülmezse, Tüketici Mahkemesi'ne sizi ve KVK'yı dava edeceğim.

01 Haziran 2024 09:46

Merhaba Salı günü 5. Kez servise giden telefonum geldi ve teslim aldım. Cuma akşamı (dün) tekrardan aynı hatayı verdi. Daha kaç kere nasıl ispat edeceğim bilemiyorum, hiç kimseye sorunumu anlatamıyorum, kimse çözüm bulmuyor. Kullanamadığım telefona hat açık olduğu için her ay fatura ödüyorum. Samsung'un kriterlerinde test yapıyoruz sorun yok diyorlar, şu hatama kimse ne sebep bulabildi ne de çözüm. Yeni telefon talep ediyorum, yine söylüyorum aksi takdirde sizi Tüketici Mahkemesi'ne dava edeceğim. Yeter artık!

24 Haziran 2024 13:51

3. Güncelleme Sorunum hala devam ediyor, 6. Kez servise gitti. Böyle sorumsuz bir firma görmedim!

Cemil
Cemil

Samsung a54 de dokunmatik sorunu genel olarak var gizem hanım 5 kez servise gitti düzelmedi diyor niye kafanınızı yoruyorsunuz satın sorununu da söyleyin başka modele geçin sağlam telefoncu dan ikinci el başka model alın niçin bu kadar uğraştınız sizden ve sağlığınızdan çok mu önemli o cihaz arızalı başka modele geç

Musa
Musa

Gizem hanım merhaba aynı sorunla bende karşılaştım çözüme ulaşabildiğiniz mi

15 Temmuz 2023 09:01

11 Haziran 2024 20:43