Samsung A54 Desen Kilidini Unuttum

19 Şubat 2024 16:15

Merhaba, üstte verdiğim linkte aynı sorunu Samsung A54 SM-A546E/DS Modeli için yaşıyorum. Desen kilidimi unuttum ve Samsung Smartthings Find'de hesabım var ancak oradan belirttiği gibi bu özellik 2023 Aralık'ta kaldırılmış. Telefonda 2 aylık kızımın fotoğrafları var ve yedeklememiştim. Basit bir desen kilidi yüzünden verilerimi sıfırlayamam mutlaka bir çözümü olmalı. Kimliğimi, Telefon Faturasını Güvenlik doğrulaması için her şeyi ibraz edebilirim. M***** Bey'e telefona şifre göndermişler ancak bende hiç böyle bir şey olmadı. Doğrudan servise gelmem söylendi ancak en yakın servise 200km uzaktayım. Oraya kadar gidip de olmayacağını yani verileri sıfırlayıp da yapabileceklerini söylerlerse boşuna gitmem doğru olmaz. Ancak olur derseniz yani verilerim silinmeden bu desen kilidini açacak bir Samsung servisi varsa cidden ömür boyu müteşekkir kalacağım. Saygılarımla, M***** A**

19 Şubat 2024 16:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Şubat 2024 16:23

İrtibata geçmenizi bekliyorum o zaman...

20 Şubat 2024 13:05

Kimse benimle iletişime geçmedi?

İrem
İrem

Merhaba, bir çözüm yolu bulabildiniz mi? Bende tam 10 gündür araştırma yapıyorum, hiçbir çözüm bulamadım. Çok yıprandım.

Ayten
Ayten

Yapabildin mi?

Samsung A23 Desen Şifresi Destek Ricası

14 Şubat 2024 14:54
Olivya sonuçtan hiç memnun değil

Kendi Telefonuma Ve Kişisel Anılarıma Erişimim Engelleniyor: Samsung'un Sert Güvenlik Politikası Mağduriyeti

15 Mayıs 2025 12:29