Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Saat Ve Saat Mark Antalya

13 Mayıs 2024 22:08

Merhaba, Mark Antalya Saat ve saat mağazasından 9 Mayıs 2024 tarihinde Lacoste marka saat alışverişinde bulundum. Ürün yeni sezon rose Gold modeli ve oldukça yüksek tutarlı bir ürün. Mağazadan satın alma süreci tamamlandı kutusuna kaldırıldı. 10 Mayıs 2024 tarihinde saati takmak için kutusundan çıkardığım zaman saatin rose yüzeyinde kaplama atmaları ile karşılaştım. Aynı gün Mark Antalya saat mağazasına gittim ve oradaki satış temsilcileri kaplama atması zaten rose modellerde bu şekilde atma oluyor vs gibi cümleler kurdu. 1. Si rose modelde kaplama atması oluyorsa 10000 TL değerinde saati neden satış yapıp müşteriye bu şekilde bir mağduriyet yaşanıyor. Her neyse ürünün yenisi farklı mağazadan talep edildi ve 13 Mayıs 2024 tarihinde yenisi geldiğine dair mağazaya davet edildim. Yeni getirtilen üründe kaplama atması daha fazla vardı. Koleksiyon sıkıntısı olduğu söylendi. Farklı bir ürünle değişim yapmam gerektiği söylendi. Farklı bir ürün beğendim ürün tutarları arasında 1230 TL mağazadan benim almam gereken fiyat farkı mevcuttu. Sadece hediye çeki olarak verilebileceği iade sistemlerinin olmadığı söylendi. 1230 TL'yi hediye çeki olarak almak istemiyorum çünkü böylesine mağdur olunan bir mağazadan tekrar bir alışverişim kesinlikle olmayacak. Ve takdir edersiniz ki kimsenin çöpe atacağı 1230 TL bir parası yok bu ücretin nakit ya da ödeme yapılan karta iade yapılmasını istiyorum ve mağaza bu konu ile ilgili yapacağı bir şey olmadığını söylüyor. Online alışverişte 14 gün iade süresi olan bu mağazanın mağazadan alınan ürün lüks olması sebebi ile iade edilemiyormuş. Kusurlu ürün satışı yapılıp bir de iade edilememesi ayrıca komik. Ürünü tamamıyla iade alınmasını istiyorum. Anlaşılan o ki mağazaya gelip saatlerce çalışanların vaktini alıp ürünleri deneyip hangisi yakıştıysa onu online üzerinden sipariş etmek gerekiyor. Mağduriyetimin karşılanmasını talep ediyorum.

14 Mayıs 2024 11:35 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Konu hakkında bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla

Aydin sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 11:19
Aydin sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 01:28
Şeydanur sonuçtan hiç memnun değil

Şeydanur
31 Ağustos 2023 09:50
Saat & Saat Kusurlu İkinci El Ürün Satışı Yaptı
Murat sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 11:58

02 Ocak 2024 22:24