04 Ocak 2024 00:58

31/12/2023 tarihinde Saat & Saat web sitesinden 1.054 ₺ değerinde bir saat siparişi verdim ancak hemen sonrasında kararımı değiştirerek iptal oluşturdum. Web sitesinde paramın iade edildiğine dair bilgi yer alıyor fakat hesabıma iade tutarı yansımadı. Yılbaşından dolayı gecikme olabileceğini düşünerek, 01/01/2024 tarihinde 2.732 ₺ değerinde başka bir saat sipariş ettim. Ancak üzerinden dört gün geçmesine rağmen hâlâ 'hazırlanıyor' olarak görünüyor ve herhangi bir kargo takip kodu verilmedi. Müşteri temsilcisine ulaşmak mümkün olmuyor. Web sitelerinde yer alan iki iletişim numarasını aradığımda ise sadece otomatik bir yanıtla karşılaşıyorum. Şikayetvar'a bakmadan alışveriş yaptım ve pişman oldum. Umarım başkaları bu tür bir hata yapmazlar. Kesinlikle iletişime geçilemeyen bir firma ile karşı karşıyayım. İlk ürünün iadesini ve ikinci ürünü en geç pazartesi gününe kadar bekliyorum. Eğer ürünler gelmezse hukuki yollara başvuracağım. Bu kadar sorun yaşanmaması gerekirdi.

05 Ocak 2024 10:41

Hiçbir çözüm üretilmeği ve iade paramın yatırılmadığı ve sipariş verdiğim ürününün beş gündür gelmemesinden dolayı bugün Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapıyorum. Toplam 3800₺ küsur param gitti haram olsun. İşim peşini bırakmayacağım.

04 Ocak 2024 09:33 (Şikayetten 8 saat sonra)
Mehtap
04 Ocak 2024 11:21

İlk siparişimin iadesi ne zaman yatacak?

05 Ocak 2024 10:56

Merhaba Değerli Müşterimiz, Konu hakkında bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. Saygılarımızla

Mehtap
05 Ocak 2024 21:38

Hiçbir çözüm üretilmeği ve iade paramın yatırılmadığı ve sipariş verdiğim ürününün beş gündür gelmemesinden dolayı bugün Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapıyorum. Toplam 3800₺ küsur param gitti h*RAM olsun. Benim 1 ocakta 2700 küsüre sipariş verdiğim Guess marka saati 2 ocaktan sonra 4000 küsüre çıkartmışlar. Ürünüm sırf bu yüzden gelmiyor ilk sipariş iptal paramda sırf bu yüzden yatmıyorsa bilinsin ki İşin peşini bırakmayacağım.

Özge
22 Ekim 2024 17:33