Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 11:54

RS Servis firmasından mini onarım kapsamında hizmet aldım. Aracım dört gün serviste kaldık. Sonra çok içine sinmeyen yerler olduğunu ve bir gün daha kalması gerektiğini söylediler. Tamam dedim. Beşinci günün sonunda aracımı teslim almaya gittiğimde, beş boyasız göçük düzeltmenin dördünün yapılmadığını gördüm. Başka araçları boyarken benim aracıma farklı renkte boya lekeleri sıçramış. Benim boyasız kazasız aracıma renk tutturabilmek için numune bir renk sürülmüş ve silinmemiş. Ön kaput ve direkler nasıl bir fırçayla yıkandıysa çizikler içindeydi. Sağ ön kapının köşesinde bir sürtünme oluşmuştu. Ön konsol silinen bezden ötürü şeritler halinde toz içindeydi. Sağ arka koltuk ıslaktı. Arabam hem çok pisti hem yıkanmıştı. Bunu nasıl başardılar anlamadım. Ustalardan H**** bey ve firmanın bekçisi aracı bu şekilde teslim aldığıma şahit oldu. Mini onarım müdürü H****** beyle görüştüm, fotoğraf ve video gönderdim, durumu kabul etti ve pazartesi aracınızı getirin, bir günde hepsini çözelim dedi. Pazartesi aracımı götürdüm, her şeyi düzelteceklerini söylediler. Sekiz saat yakınlardaki bir kafede bekledim ancak boyasız göçük düzeltmelerin hiçbiri yine yapılmadı, bana yapılacağı söylenmişti. Sadece kendi sıçrattıkları boyalar çıkarılmış ve çiziklere lokal pasta uygulanmış. H****** beyi arayıp mesaj atmama rağmen aracımın yanına gelmedi asla ilgilenmedi. Mesajlarıma ancak kısa yanıtlar verdi. Teslim alırken bile yanımıza uğramadı. Şu anda aracımın yarısı pastadan parlak yarısı mat. Daha önceden olmayan çizikler mevcut. Servisten aldığımdan bu yana sol arka kapım tam kapanmıyor. Bu daha önce asla yoktu. Tüm bu süreç içinde firma çalışanı A*** hanım elinden geleni yaptı, ustalara yanımda kaç defa rica etti, gerekli yerleri tebeşirle işaretledi, mağduriyeti var lütfen ilgilenin dedi, tek tek gösterdi ancak kendisini dinlemediler ve yapmadılar. Aracı teslim almaya gittiğimde bu bölgeler yapılamıyormuş dendi. O zaman neden benim aracım altı gün serviste kaldı? Neden yapılmayacağı iki kez söylenmedi? Ardından yaşadığım süreci Kasko firmasına bildirdim hukuki sürece hazırlık yaparken RS Genel Merkez'den biri aradı, mağduriyetinizi en geç iki gün içinde çözeceğiz dedi. Aradan beş gün geçti. Arayan soran olmadı. Ben hukuki süreç yürütmeden, buraya yazmadan halletmek için kurumsal bir iletişim kurdum ancak yaşadığımız durumu buralarda anlatmak gerekiyormuş. Her aşamada videoyla teslim aldım ve elimde kanıtları mevcut. Aracınızı asla ücretsiz diye mini onarıma vermeyin.

17 Aralık 2024 11:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Konuya ilişkin, inceleme işlemi derhal başlatılmış olup, RS Servis Müşteri İlişkileri Sorumlusu en kısa süre içerisinde, sizin ile iletişime geçecektir. Saygılarımızla RS Servis Genel Merkez

Ahmet
Ahmet
18 Aralık 2024 09:42

Buraya yazınca iki saat içinde arandım. Aracı getirirken tozlu getirdiğim için çiziklerin bizden mi sizden mi kaynaklandığını bilemiyoruz dediler. Hadi çizikleri bilemiyorsunuz diyelim peki boya lekeleri? Ustanızın yanında gördük henüz ıslak kurumamış boyalar vardı üzerinde. İki defa yapılacağı söylenip yapılmayan onarımlar ve daha bir sürü şey. Onlardan asla bahsetmiyor arayan kişi. Neymiş çizikler önceden de olabilirmiş. Peki diğer yazdığım bir sürü şey? Hukuksal yollara gitmekten başka şans bırakmadılar. Kurumsal iletişime girince beş günde aramayan RS Servis Genel Merkezi buraya yazınca 2 saat içinde aradı. Müşterilerine verdikleri değeri gösteriyorlar bravo. Dertleri müşteri memnuniyeti değil çünkü tamamen iyi görünmek. Ülkemizin gerçeği işte. Asla aracınızı götürmeyin mahkeme sürecimi de yaşadıklarımı da sosyal medyada ayrıca içerik olarak hazırlayacağım.

Bahadır
Bahadır

Birazdan gidecektim bu servise. Yorumu okuyunca vazgeçtim.

Mini Onarımda Büyük Hayal Kırıklığı

Abdullah
22 Kasım 2024 15:42
Mini Onarımda Büyük Hayal Kırıklığı
Arzu sonuçtan çok memnun

24 Temmuz 2024 20:32
"RS otoda yaşadığım sıkıntının düzelmesi için elinden gelenim fazlası çaba harcayan müşteri hizmetlerinden pelda hanıma ve aracımdaki sorunu gideren tüm servis görevlisi arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum"
RS Servis RS Oto Aracımı Mahvetti