Aysegul sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 11:48

Rossmann'dan Isana c vitamini serum aldım, aksam cildime yüzüme uyguladım, sabah kalktığında cildim kıpkırmızı olmuş, kabarmış şişmiş ve Pütür Pütür olmuştu. Hiçbir uyarı ibare yoktu dışında. Alerjik reaksiyona yazar uyarısı yoktu. İnsanların sağlığıyla oynanıyor. Cildim. Nasıl eski haline gelecek onu düşünüyorum. Yanıyor ve kıpkırmızı oldu. Şikayetçiyim.

30 Nisan 2024 17:07

Rossmann'dan Isana c vitamini serum aldım, aksam cildime yüzüme uyguladım, sabah kalktığında cildim kıpkırmızı olmuş, kabarmış şişmiş ve Pütür Pütür olmuştu. Hiçbir uyarı ibare yoktu dışında. Alerjik reaksiyona yazar uyarısı yoktu. İnsanların sağlığıyla oynanıyor. Cildim Nasıl eski haline gelecek onu düşünüyorum. Yanıyor ve kıpkırmızı oldu. Boyun ve dekolte bölgemde de bir gün sonra isilik gibi kızarıklık sivilceler oluştu. Sonra cildim sivilcelendi, en son deride kabuk bağlama dökülme oluştu. Bu süreçte firma bir defa arayıp sonrasında işlem yapmadılar ve ilgilenmediler. Şikayetçiyim.

1714485990281.20240422-100214.jpg
22 Nisan 2024 11:53 (Şikayetten 4 dakika sonra)
23 Nisan 2024 14:54

Merhaba Ayşegül Hanım, 23.04.2024 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz. Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi her zaman bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

26 Nisan 2024 14:36

Merhaba, Rossmann naitulus AVM mail gitmediği için sorun çözülemedi ve size ulaşamadım. Lütfen yardımcı olun.

26 Nisan 2024 14:38

Rossmann naitulus AVM ye mail atarsınız ürünü degistirecebilicegim.

29 Nisan 2024 13:22

Çözüme ulaşılamadı sizden çözüm bekliyorum

20 Mayıs 2024 18:51

Çözüm bekliyorum halen Çözüm yok

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Isana Vitamin C Ürünü Cildimde Yoğun Reaksiyona Sebep Oldu

02 Ekim 2025 01:37