Rossmann Burun Ve Kulak Temizleme Cihazı

Serkan
Serkan
Rossmann
26 Temmuz 2023 21:404.001

22.07.2023 günü Çanakkale ili 17 Burda AVM de bulunan Rossmann mağazasından İdeenwelt marka burun kulak tüy kesme makinesi aldık. Makinenin dış görüntüsü kaliteli gözükse de kullandığımıza hiç faydasını görmedik. Hiçbir şekilde burun kıllarını temizlemiyor ve kesmiyor performansı çok kötü aldığımıza pişman olduk

26 Temmuz 2023 21:26

22.07.2023 günü Çanakkale ili 17 Burda AVM sinde bulunan Rossmann mağazasından aldığımız İdeenwelt marka kulak burun temizleme cihazını aldık. Ama ilk kullandığımızda üründen hiç verim alamadık ürün burunda bulunan kılları hiçbir şekilde temizlemedi ve kesmiyor ürünü aldığımıza pişman olduk.

Eki aç
26 Temmuz 2023 21:43 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba , İsmim Fırat, şikayetinizi çözüm sürecinde size yardımcı olacağım. Öncelikle yaşadığınız sorunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolü sağlayıp, iletişim bilgileriniz üzerinden size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla,

28 Temmuz 2023 13:44

Merhaba Serkan Bey,   28.07.2023 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi  tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz.   Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz.   Saygılarımızla.

Rossmann Çözüm Üretmiyor Sallayıp Duruyor

Murat
17 Nisan 2024 12:463.851

Rossmann müşteri hizmetleri dalga geçiyor. İdeenwelt Best Basics Burun ve Kulak Kılı Kesme Makinesi aldım, cihaz arızalı...

Rossmann Çözüm Üretmiyor Sallayıp Duruyor

Rossmann'ın Kendi Markası Bozuk Çıktı!

Şevval
Şevval
Rossmann
2 Mayıs 2024 13:464.430

"Öncelikle Söke Rossmann şubesinde Derya hanım ve ekibe çok teşekkür ederim. Gerçekten çok ilgili ve nazik bir ekip var burada. Müşteri temsilcisi de hemen ulaştı. Ürün değişimi yapıldı. Markaya gözüm kapalı güvenmeye devam"

Rossmann Mecidiyeköy Şubesi'nde İade Süreci Çıkmazı

Arzu
15 Ocak 2025 20:514.407

Rossmann Mecidiyeköy Şubesi hakkında Şikayet 19.12.2024 tarihinde Mecidiyeköy Rossmann şubesinden aldığım İdeenwelt mar...

1 Destek

Tümünü Gör
King's Crown Bitki Çayı İçinden Çıkan Solucan!

King's Crown BitkiÇayı İçinden Çıkan Solucan!

Beyza
Rossmann Vücut Spreyi Sprey Başlığı Yok Ve Akıtıyor

Rossmann Vücut SpreyiSprey Başlığı Yok Ve Akıtıyor

Enise
Mersin Forum Rossmann'dan Alınan Ürünün Yarısı Yok!

Mersin ForumRossmann'dan Alınan Ürünün Yarısı Yok!

Dilara
Rossmann Fırçasız Ürün Gönderildi!

Rossmann FırçasızÜrün Gönderildi!

Rabia
Rossmann Ürün Açık Bir Şekilde Geldi!

Rossmann Ürün AçıkBir Şekilde Geldi!

Şükran
Kentpark Rossmann'dan Aldığım Çikolata Bozuk Çıktı!

Kentpark Rossmann'danAldığım Çikolata Bozuk Çıktı!

Yeşim

Öne ÇıkanKonular