Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 22:50

16.10.2024 tarihinde Hatay/İskenderun şubesinden Roborock Q7 Max robotumu teslim almaya gittim. Yaklaşık 15 gün önce ürün arıza verdiğinden dolayı Hatay İskenderun Vatan şubesine giderek ürünü servise göndermeleri için teslim ettim. Ürünü teslim ettiğimde her şeyi ayrıntısına kadar yazıyorlar: ezik, çizik, eksik parça diye. Bu güzel bir şey. Yalnız bugün, yani 16.10.2024 tarihinde, ürünümün dış kutusu tam beş yerinden yırtılmış ve deforme olmuş. Bununla ilgili teslim eden kişi ile 'Ben bu ürünü size yırtılmış ve deforme olmuş bir şekilde teslim etmedim' diye tartışmaya girdik. Siz kurumsal firmasının bu ürünü alma sebebim kurumsal olmanız ve güvenilir olmanız diye konuşmalar oldu. Kişilerin kargo firmasından bağımsız olduklarını, kargo firmanın ürüne zarar vermiş olduğunu ifade ettiler. Size sağlam bir şekilde teslim ediyorum. Kargocunun kaderine mi kaldık? Ben de kim teslim aldıysa kargoyu, o şahıstan şikayetçiyim dedim. Koruma kutusunun bir daha sefere zarar geldikçe koruma görevini yerine getiremeyeceğini, ürünü denemeden arızalı olup olmadığını bilmediğimi söyledim. Ürünü bu şekilde almak istemedim. Ürünün 1 ay kalma süresi olduğu için kutuya herhangi bir şey yapamayacaklarını söylediler ve hatalarını kabul etmediler. Çalışandan şikayetçiyim dedim. Vatan şubesinin müdürü ile görüştüm, müdür olduğundan tam emin değilim. Güvensizlik verdiği için bilmiyorum. Çünkü bir çözümleyici ve müdür olarak yaklaşım olmadı. Çünkü aynı şekilde o da kargo firmasını suçladı. Ben de 'Vatan gibi kurumsal bir yerin günde 15 veya 20 ürün garantiye gönderiyorsunuz, kargo firma size bu şekilde ürünleri özensiz olarak taşımacılık yapıyor, siz buna müdür olarak kabul mü ediyorsunuz?' diye tartıştık. Ben ürünü nasıl teslim ettiğimi güvenlik kamerasından bakın dedim. (_Gülnur_) isimli şube müdürüm diye kişiden şikayetçiyim. Böyle müdürlük yapıp Vatan mağazasını zarar ettiriyor. Kargoyu teslim alan ve müdürü ile hiçbir şekilde çözümleyici olmadı. Size kutu talep edelim dedi ama red cevabı geleceğini söylediler. Kutunun 5 yerinden yırtık olduğu yeri çekip info Vatan firmasına ileteceklerini söylediler. Bu konuda da şüpheliyim. Çünkü içinden 1 adet fotoğraf atacaklar. İskenderun şube müdürü G***** olduğu sürece İskenderun Vatan şubesi zarar eder ve memnuniyetsizlik oluşuyor. G***** bayanın denetlenmesini istiyorum. Çünkü Vatan şubesinden böyle müdürler olduğu sürece alışveriş yapmam ve olumsuz olarak her zaman puan vermek zorunda kalırım. Mağaza müdürü kışkırtıcı bir şekilde tavırlara sahip, uyumsuz bir karakteri var.

20 Mart 2024 01:09

28 Mayıs 2025 00:35
Emine sonucu yetersiz buldu

21 Aralık 2024 19:26
Roborock Garanti Süresi Dolmadan Çözülmeyen Robot Süpürge Sorunu!
Roborock Garanti Süresi Dolmadan Çözülmeyen Robot Süpürge Sorunu!

Roborock! Şikayetçiyim! Arızalı Ürün Gönderip Böyle Kullanmamı İstiyor

Ülger