22 Şubat 2024 23:09

Sizin aracılığınızla Roborock S6 MaxV Vacuum Cleaner akıllı robot süpürgeyi 17.542,80 TL'ye satın aldım. Mağazadan beni arayarak ürünün dışındaki karton kutunun deforme olduğunu söylediler. Ürünün sıfır olup olmadığını sorduğumda, 'Evet, sıfır ve hiçbir sorunu yoktur. Sadece karton kutusunda deformasyon var' yanıtını aldım. Ürün elime ulaştığında, açılışını videoya alırken robotun etrafında çizikler olduğunu fark ettim. Ayrıca faturada ürünün 'servis kaydı var (22.06.2023)' şeklinde bir ibare bulunuyor ve garanti süresinin 1 yıl olduğu yazıyor. Ürünü satın alırken bu tür bir açıklama satış ilanında belirtilmemişti. EpttAVM'de bir sorun yaşamayacağımı düşünerek güvenle satın almıştım. Fatura ile birlikte ürünün geçmişte servis kaydının olduğunu öğrendim. Mağaza sorumlusuyla iletişime geçtiğimde, 'İlanda ürünün tüm sorunlarını paylaştım' dedi ancak böyle bir bilgi kesinlikle ilan metninde yer almıyordu. Ürünün arıza kaydının olduğunu öğrenerek mağdur oldum. Lütfen yardımcı olun.

Yusuf
Yusuf
23 Şubat 2024 18:29

Faturada yazıyor servis kaydı olduğu

Gökhan
Gökhan

Merhaba bu ürün size satılırken Sıfır ürün diye kestikleri Garanti belgesinde mi servis kaydı var yazıyor. Ve Ürünü telefona bağladığınız zaman haritalandırdınız mı haritalandırma yaptıktan sonra temizlik geçmişi var orada sizin aldığınız tarihten önce temizlik geçmişi gözüküyor mu? Aynısı başıma geldi bugün bilgi verir misiniz.

22 Mart 2024 17:14
Roborock 3 Kere Servisten Gelen Ürün Hala Çalışmıyor
Ferat sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Robot Süpürge Garanti Kapsamında Ana Kart Arızası Ve Servis Sorunu

29 Mayıs 2025 21:48
Mihrace sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Arızalanan Roborock S8 MaxV Ultra Ve Servis Mağduriyeti

Mihrace