Roborock S8 Robot Süpürge

05 Ekim 2023 11:09

Roborock S8 çalışmıyor bozuk çıktı alır almaz Wi-Fi açmıyor çalışmıyor daha kullanmadan servise gönderdiler ne kadar sürecek süreç kim bilir değişim iade yapmadılar. Teknosa'dan aldım inceleme için servise gönderdiler. Sıfır almamıza rağmen mağdur olduk

Ayşenur

Aynısı Teknosa da benim başıma geldi daha bugün geldi servisten aldığım gün gönderdim değişmiyorlar para da vermiyorlar bana çözüm olarak Roborock uygulaması değil mi Home indirin dediler bugün servisten aldım mi Home indirdim oradan bağladım oldu

Şeyma

Cihaz ağa bağlanma hatası veriyor ise size kesin bir çözümüm var. Çünkü bende aynı şeyi yaşadım. Roborock uygulamasını silin ve mi Home uygulamasını indirin oradan robot süpürgenizin marka ve modelini seçip kurulumu tamamlayın. Bize de servise göndermeyi teklif ettiler ama alır almaz servise göndermek hiç mantıklı gelmedi zar zor kurulum destek paketi verdiler o yönlendirmeyle kurulum yapıldı.

Mikail

Aynı şekilde Teknosa'dan s8 aldık Wi-Fi ağına bağlanmadı değiştirdik yeni aldığımız da bağlanmadı şimdi garantiye yolluyoz sıfır ürünü garantiye kafayı yersin

Şeyma

Roborocks S8 Wi-Fi Bağlanma Sorunu Veriyor, Kullanamıyoruz.

Şebnem
20 Kasım 2023 09:36
Roborocks S8 Wi-Fi Bağlanma Sorunu Veriyor, Kullanamıyoruz.

06 Mart 12:51

Selcan