Roborock Müşteri Hizmetleri Ve Yanıltıcı Servis Sorunu

28 Kasım 2024 16:35

Tüm t. C. Savcılarını göreve davet ediyorum. Roborock müşteri hizmetleri diye Google arama motoruna girdiğinizde bir sürü firma çıkıyor karşınıza. Şikayet var Sitesi. Roborock. Mağdurlarıyla dolu. Ben de bunlardan bir tanesiyim. Ama hakkımı sonuna kadar arayacağım. Roborock S7 model. Ürünümü hata kodu vermesi nedeniyle. Roborock müşteri hizmetlerini Google arama motorundan. Arama yaptım. Bestech Bilişim teknoloji Ve ticaret. Limited Şirketi. İletişim hattı çıktı karşıma aradığımda kendilerinin yetkili servisi olduğunu belirterek. Cihazı. Cep telefonuma. Gönderdikleri. Kodla. Yurtiçi Kargo'dan. Kendilerine. Ücretsiz. Göndermemi söylediler. Garanti kapsamındaki ürünümü ben de kargo ile gönderdim bütün parçalarıyla ve faturasıyla birlikte orijinal kutusu içerisinde firmaya ulaştırdım. Firma 5400 TL havale göndermemi istedi. Ben de garanti kapsamında bir ürün olduğunu söyledim bazı devrelerde oksitlenme olduğunu Bunun garanti kapsamına girmediğini beyan ettiler. Bunun üzerine ihtirazı kayıtla 5400 TL'yi gönderdim ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı kendilerine de söyledim ürünün tamiri tamamlandığı mesaj olarak gelmesine rağmen ürün gelmediği gibi 1950 TL ek bir ücret talep ettiler. Onu da ihtiraz kayıtla gönderdim aradan bir ay zaman geçti. Ürün hala elime ulaşmadı. Her arayışımda farklı cevaplarla karşı karşıyayım. Roborock müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız Roborock müşteri hizmetleri adı altında Google arama motorunda yüzlerce firma var hangisi doğru hangisi yanlış seçmek imkansız buna bir son verilmesi lazım şikayet var sitesi bu firmanın mağdurlarıyla dolu tüm belgelerimle beraber Bestech firması hakkında Safranbolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ayrıca Safranbolu Tüketici Hakem Heyeti'ne mağduriyetimin giderilmesi için başvuruda bulundum firma yetkililerinin bu konuya acil önlem almalarını önemle rica ediyorum. Adem Ç**** Safranbolu

profile profile profile

Sena sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 12:39

09 Eylül 2023 17:19