Nilay sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Roborock Yetkili Servis

İstanbul Roborock Yetkili Servis
02 Eylül 2024 17:24

Bundan 2 ay İzmir Optimum Media Markt'tan Roborock S8 robot süpürge aldım. Bir ay içerisinde ürünüm bozuldu bunun üzerine ürünüm Roborock yetkili servis İstanbul'a gönderildi. İstanbul'da robotumun sıvı teması sonucu bozulduğunu söyledi. Ben de robotun hem silme hem süpürme özelliği olduğunu belirttim. Yani sıvıyla temas olması normal Çünkü robotun silme özelliği var dedim. Ücret karşılığında yapılacağını belirttiler. Ben de bunun üzerine Media Markt'te bununla ilgili bir kasko yaptırdığımı ve hiçbir şekilde ücret ödemeyeceğimi söyledim. Daha sonra Media Markt ile görüştükten sonra hiçbir şekilde Roborock yetkili servisi yardımcı olmadı. Ama ben robotun bir ay içerisinde bozulduğunu ve bunun için değişim talebinde bulunduğumu söyledim. Onlar da bana bunun uygun olmadığını belirtiler. Şu an ne Media Markt ne de roborok yetkili servis ürünümle ilgili değişim yapmıyor. Kasko olmasına rağmen roborok yetkili servis ürünümün parayla yapılacağını söylüyor.

profile profile profile

Hülya
08 Mart 2024 15:44
Roborock S7 Mağduriyeti
Ersan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Roborock Süpürgeye Ücretli Onarım Talebi Ve Çözüm Eksikliği

09 Ekim 2025 22:33

Nadime
10 Mayıs 2024 14:52

01 Ocak 2025 17:55
Roborock S8 Robot Süpürge Sorunları Ve Yetersiz Servis Deneyimi
Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Robot Süpürgenin Yedek Parça Sorunu

Kardelen