Bekir sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 17:57

Rent Go Pendik şubesinden aldığım araç, fabrikanın önünde motor kısmına fare girmiş şantiyeye gönderdiler. Şantiyede çalışırken, arabada akü bitmesin diye çalışır vaziyette müzik dinlerken birden arabadan ses gelmeye başladı. Durdurup baktım ve kayışın bir kısmında kopma var. Bu sebeple şubeyi bilgilendirdim. Olay 2.30-3.00 saatleri arasında oldu. Saat şu an 5.32 ve hala bekliyorum. Çekici gelecek diye ve ikinci araç talep ettim, araç gönderemeyeceklerini söylediler. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Bir daha da bu firmadan araç falan kiralamam, siz de kiralamayın.
Herhangi bir arızada sahip çıkmıyorlar, ilgilenmiyorlar. Mağdur olursunuz. Benim gibi...

16 Eylül 2024 18:15
rent-go-pendik-subesinde-arac-sorunu-ve-ilgisizlik-4.jpg
rent-go-pendik-subesinde-arac-sorunu-ve-ilgisizlik-1.jpg

Çekici geldi 17 40 civarı yüklendi araç ve çekici beni alamayacağını yasak olduğunu bildirdi yolcu olarak yakın bir yerleşim yerine alamayacağını belirtti bunun üzerine Rent Go Pendik şubesini aradım birkaç defa telefona bakan olmadı geri dönüş de olmadı şu an köy yolunda yürüyerek ilerliyorum başıma herhangi bir şey gelse b. K yoluna gideceğiz çünkü sorumluluk alan kimse yok ortada

17 Eylül 2024 11:37 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Kaydınız işleme alınmış olup ilgili birimimiz tarafından incelenmektedir, neticelendikten hemen sonra tarafınıza memnuniyet araması gerçekleştirilecektir. Rent Go Müşteri İlişkileri

17 Eylül 2024 11:38

Az önce arandım bilgilendireleceğim söylendi konu ile ilgili

17 Eylül 2024 15:24

11.38 de size geri dönüş yapacağız diye aradılar ama saat 15.24 hala bir açıklama bir iletişim yok

Kurumsal bir firma olsa bunları yaşamazdınız sanırım. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

Hüseyin
30 Aralık 2023 11:41