Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Güven Sorunu

Yasin
15 Ekim 2024 20:56

Rent Go firmasının Diyarbakır şubesine güven konusunda yaşadığım sorunlar beni hayal kırıklığına uğrattı.

Daha önce araç alırken benim fark etmediğim detayları bile görerek güvenimi kazanmışlardı. Bu nedenle tekrar bir araç kiralarken kontrol etmeden güvenip çıktım. Ancak geri döndüğümde, ön çamurlukta çizik olmasına rağmen aynı hizada jant kapağının hasarsız olduğunu söylediler ve bedelini benden aldılar. Araç kiralama sürecinde dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum. Kiralama yaparken video çekmediğiniz bir yer kalmasın.

15 Ekim 2024 22:01 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Kaydınız işleme alınmış olup ilgili birimimiz tarafından incelenmektedir, neticelendikten hemen sonra tarafınıza memnuniyet araması gerçekleştirilecektir. Rent Go Müşteri İlişkileri

Emre sonuçtan memnun

Halil sonuçtan çok memnun

Küçük Hasara Karşı Orantısız Yüksek Hasar Bedeli Kesintisi

Halil
21 Nisan 2025 16:40
"Diyarbakır Rent Go'dan G***** Hanım tarafıma ulaştı ve çözüm adına makul bir oranda yardımcı olacaklarını ilettiler. Profesyonel yaklaşımları ve müşteri odaklı bakış açıları işlerini ciddiye aldıklarını göstermektedir. Tercih edilmeye uygun bir firma olduğunu göstermiş olduklarını düşünüyorum. Teşekkürler..."

Kirli Araç Teslimi Ve Güvensiz Sigorta Süreci Hayal Kırıklığı Yarattı

Furkan
23 Eylül 2025 18:17
Can sonuçtan hiç memnun değil

Rent Go Haksız Yere Kara Listeye Alındım

07 Ekim 2023 21:22