Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servislerde Renault 1.0 Tce Motora Hava Filtresi Bulunmuyor

24 Eylül 2024 16:31

2023 model Renault Clio 1.0 tce Touch aracımı 8500 km'de Kocaeli Renault Ernaz bayisinde ilk bakım yaptırdım. Bakım yapılırken ellerinde 1.0 tce motora göre hava filtresinin olmadığını, sipariş geçileceğini ve geldiği zaman takılacağını belirttiler. Ben de tayin olma sebebiyle Eskişehir'e gideceğimi ve oradaki bayiden temin edeceğimi belirttim; sipariş istemedim. Eskişehir'deki bayi ile aradığımda ellerinde hava filtresinin olmadığını, orada bakım yaptırmadığım için sipariş geçilemeyeceğini, ara ara arayıp sormam gerektiğini söylediler. 2023 model aracıma hava filtresi bulamıyorum. Bu durumu Renault'ta hiç yakıştıramadım. Milyonlarca satmış bu araçların hava filtreleri nasıl olmaz? Araçla alakalı sorun çıkarsa bunun sorumluluğunu kim verecek?

27 Eylül 2024 13:41 (Şikayetten 2 gün sonra)
08 Ekim 2024 12:38

Renault tarafından Arayan soran ya da herhangi bir çözüm üreten kimse olmadı. Halen eski filtre ile dolaşmaktayım.

26 Ekim 2024 12:46

Ne arayan oldu ne ilgilenen oldu sıfır araba alıyorsunuz muhatap yok. Eski filtre ile dolaşmaya devam ediyorum. Koskocaman Renault ve Türkiye'nin en çok satan otomobilin böyle bir problemle karşılaşmasını aklım almıyor. 2008 yılından bu yana Renault kullanıcısıyım binmediğim almadığım modeli kalmadı ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.

Yalan kardeşim aramazlar

Renault Clio 2021 Sürekli Tekrarlayan Sağ Motor Takozu Arızası

Berat
26 Ağustos 2024 13:06
Renault Clio 2021 Sürekli Tekrarlayan Sağ Motor Takozu Arızası

Renault Clio Servis Sorunları Ve Güvenlik Endişeleri

Kübra
10 Eylül 2024 17:00
Emre sonuçtan hiç memnun değil

5 Aylık Renault Clio Araç Arıza Sorunu

Emre