Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Şanzıman Beyin Arızası 2015 Renault Cl

Selçuk
19 Ekim 2023 11:29

2015 Renault Clio 1.5 CDI otomatik vites aracımı ikinci el olarak aldım. Ara sıra '' Vites kutusunu kontrol ettiriniz '' yazısı çıkıyor. Bir çok ustaya gittim kimi akü, kimi elektrik, k, imi beyin, kimi şanzıman diyor. Beyini değiştirecektim ama bana garanti vermediler. Elektrik ve aküyü kontrol ettim normal çıktı. Şu an sıfır EDC beyin 55 bin tl civarında fiyat veriyorlar. İnternette birçok platformda bu sıkıntıyı yaşayan Renault Clio Fluence ve Megane kullanıcısı mevcut. Sanırım bu Renault araçların özellikle Clio, Fluence ve Megane modellerinde kronik. Müşteri memnuniyeti adına neden bu araçlar geri çağrılmıyor? Renault markasını severek ve güvenerek kullanmaya devam etmek istiyorum. Diğer her yönüyle çok sevdiğim, severek kullandığım Renault Fluence aracımın bu sorununu çözmek için, Renault gibi büyük bir dünya markasının bana yardımcı olacağına inanıyorum. Dönüş yapılmaması ve mağduriyetimin giderilmemesi durumunda tüm haklarımı kullanacağımı, şikayetimi her merciye ayrıca ileteceğimi bilmenizi isterim. Ben de aynı şikayeti yaşıyorum. Yardım bekliyorum.

19 Ekim 2023 13:15 (Şikayetten 1 saat sonra)
Selçuk
19 Ekim 2023 13:21

Otomatik mesajlarla oyalamiyorsunuzdur inş insanları.

Merve

Aynı sorun Clio 4 bizde var. Vites kutusu sorunu biz 162 bin ödedik. 4 aydır parça bekliyoruz. Size servis nasıl çeyrek fiyat veriyor?

Bilal

Komple motor da mı yaptırdınız o nasıl bir fiyat öyle Merve hanım?

Mucahit

Arayan soran olmuyor ben 3 ay önce aynı sizin şikayetleri yazdım sadece böyle bir mesaj geldi

Koray

Aynı sorunu Clio marka aracımda yaşadım. İyi bir usta basınç tüpünden dedi. Değiştirdi ve sorun çözüldü. İşçilikle beraber yaklaşık bir 7-8 bin tl civarı tutmuştu, işçilik dahil. Basınç tüpünü bir sorun isterseniz.

Renault Megane Kronik Vites Sorunu Ve Mağduriyet

Tamer
04 Ocak 2024 22:32

Renault Fluence Vites Sorunu Ve Müşteri Yardım Beklentisi

Kemal
30 Mart 2024 01:49
Renault Fluence Vites Sorunu Ve Müşteri Yardım Beklentisi
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Fluence EDC Şanzıman

Oğuzhan