Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Fluence EDC Şanzıman

23 Mart 2024 08:34

2012 Renault Fluence 1.5 EDC otomatik vites aracımı ikinci el olarak aldım. Ara sıra '' Vites kutusunu kontrol ettiriniz '' yazısı çıkıyor. Bir çol ustaya gittim kimi akü, kimi elektrik, kimi beyin, kimi şanzıman diyor. Beyini değiştirecektim ama bana garanti vermediler. Elektrik ve aküyü kontrol ettim normal çıktı. Şu an sıfır EDC beyin 55 bin tl civarında fiyat veriyorlar. İnternette birçok platformda bu sıkıntıyı yaşayan Renault Fluence ve Megane kullanıcısı mevcut. Sanırım bu Renault araçların özellikle Fluence ve Megane modellerinde kronik. Müşteri memnuniyeti adına neden bu araçlar geri çağrılmıyor? Renault markasını severek ve güvenerek kullanmaya devam etmek istiyorum. Diğer her yönüyle çok sevdiğim, severek kullandığım Renault Fluence aracımın bu sorununu çözmek için, Renault gibi büyük bir dünya markasının bana yardımcı olacağına inanıyorum. Dönüş yapılmaması ve mağduriyetimin giderilmemesi durumunda tüm haklarımı kullanacağımı, şikayetimi her merciye ayrıca ileteceğimi bilmenizi isterim. Ben de aynı şikayeti yaşıyorum. Yardım bekliyorum.

25 Mart 2024 08:34 (Şikayetten 2 gün sonra)

Emirhan
Emirhan

Benimde aynı sıkıntı var ne yaptınız sorunu nasıl çözdünüz acaba

Oğuzhan

Herhangi bir çözüme ulaşamadım. Geri dönüşte olmadı.

Renault 2012 Fluence Vites Kutusunu Kontrol Ettiriniz

Saygı