07 Ocak 2024 17:43

Merhaba, 2021 model, 2022 çıkışlı Renault Taliant marka aracımda alt taban döşemelerinde sorunlar yaşıyorum. Konu ile ilgili olarak Renault yetkililerinin ilgilenmesini talep ediyorum. Kırılmalar, kırışmalar ve açıklıklar var; kötü durumda görünüyor. Bu konu ile ilgili olarak taban halısının değiştirilmesini ve gerekli düzenlemelerin yapılmasını talep ediyorum.

08 Ocak 2024 09:16 (Şikayetten 15 saat sonra)
08 Ocak 2024 11:55

Merhaba konu ile ilgili ivedilikli acil dönüş talep ediyorum

İlker sonuçtan çok memnun

İlker
19 Şubat 2024 21:32
"Şikayetimden hemen sonra Renault genel müdürlüğünden hemen dönüş sağlandı. Süreç, çok kibar ve ayrıntılı bir şekilde açıklandı. En kısa sürede çevremdeki dn yakın yetkili servise yönlendirildim. Teşekkür ederim. Yetkili serviste de şikayetimi çok hızlı ve temiz bur şekilde çözdü. Ayrıca Ermat yetkili servise de teşekkür ederim."
Bekir sonuçtan çok memnun

Bekir
23 Ocak 2025 19:47
"Sayın Renault Mais Yetkili Servis Ekibi, Aracımla ilgili yaşadığım sorunu garanti kapsamında ele almanız ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımınız için sizlere içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Servis sürecinde göstermiş olduğunuz ilgi, şeffaf bilgilendirme ve çözüm odaklı yaklaşımınız sayesinde kendimi gerçekten değerli hissettim. Özellikle parça temin sürecinin ne kadar süreceğinden bağımsız olarak değişimin yapılacağını ve garanti kapsamındaki hakkımın korunacağını net bir şekilde iletmeniz, güven verici bir tutum sergilediğinizi gösterdi. Renault servisinin müşteri odaklı yaklaşımı, profesyonelliği ve kibarlığı beni fazlasıyla memnun etti. Yaşadığım olumlu deneyim, Renault markasına olan güvenimi daha da pekiştirdi. Tüm süreç boyunca destek olan ekibinize teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla,"
Renault Taliant Yer Döşemesi Hızla Yıpranıyor
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
20 Aralık 2023 23:05
Kağan sonuçtan memnun

Renault Taliant Arka Kapılar Kilitlenmiyor

Kağan
16 Kasım 2023 18:45
"Yasin beye teşekkürler ancak 2 sigorta değiştirildi 1000 TL. Hesap ödedim araç 2022 taliant 40 binde Ama Yasin beye teşekkürler güven verdi Keşke garantiye sokulsaydı 2 sigorta ya da düşük ücret alınsaydı"