Rüya sonuçtan hiç memnun değil

Rüya
15 Mayıs 2024 23:33

2024 model Megane 4 Icon paketli aracımın bagaj içi havuzunda yağmur nedeniyle su birikintisi oluştu. Araç henüz bir haftalık. Aracı Renault Otonova'dan satın aldım. Durumu yetkililere ilettim; bana randevu vereceklerini ve suyun nereden sızdığını tespit etmek için aracın servise girmesi gerektiğini söylediler. Ben de bunu kabul etmeyerek aracın yenisiyle değişimini talep ettim. Ayrıca, bu araçlarda kronik sorunların olduğu söyleniyor. 50 kilometre yoldan gelerek servise vardım ve yetkililer, aracı incelemeye bile tenezzül etmeden, sorunun ne olduğunu ve nasıl meydana geldiğini sormadan bana geri döndüler. Aracı alırken dikkatli olunması gerektiğini söylemek istiyorum. Aracı satana kadar ilgili olanlar, sonrasında 'geçmiş olsun' demektedirler. Bu süreci buradan yazmaya devam edeceğim. Umarım yetkililer bu durumu görür ve yardımcı olurlar.

16 Mayıs 2024 08:38 (Şikayetten 9 saat sonra)
Rüya
16 Mayıs 2024 19:41

Öncelikle şünü söylemek isterim Reno meis ile görüşme sağladım müşteri memnuniyeti ve müşteri hakları bizim cin önemli olup her zaman tüketicinin yanın dayız diyorlar. Fakat 100 kilometre yani 1 hafta önce aldığımız araca daha doğru düzgün binemedik bile bagaj bölümü yani stepnenin orası yağmur suyu dolmasından biz kendilerine Tüketici Hakları'na dayanarak ve hakımız olan misliyle yeni araç talebinde bulunduk bu firmanın bir ayıbıdır. Kendileri ise sadece onarım yapabiliriz dediler sıfır aldığımız aracın ve daha binmek bile nasip olmayan araca neden onarım yaptırayım. Siz tüketici kardeşlerim bir şey alırken 1 fazla kez düşünmenizi tavsiye ediyorum.

Salih sonucu yetersiz buldu

Renault Su Alma Sorunu

Megane 4 Bagaj Su Alma Sorunu Ve Çözülmeyen Küf Pas Problemleri

Uğur
30 Haziran 17:41
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Renault Megane: Trim Sesleri Ve Su Sızıntısı Sorunu

Fatih
02 Ocak 23:25

Garanti Devam Ederken Kronik Soruna Ücret Talebi Ve Yetersiz Servis Bilgilendirmesi

Yunus
04 Kasım 17:14