Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Servisinde Silikon Kokusu Sorunu

23 Ekim 2024 09:49

2024 yılı içerisinde 34HBH924 plakalı aracımı Mahmutbey Renault Çetaş servisine götürdüm. Araç filo aracı olduğundan oraya yönlendirilmişti. Bakım sonrası aracın klima menfezlerinden çok yoğun bir şekilde silikon kokusu gelmektedir. Randevumu alıp tekrar aynı servise götürdüm ve durumu anlattım. Çalışan bir araç olduğu için durumun aciliyetini belirttim çünkü aynı filo araçlarından şirketimizdeki hiçbir işlem yapılmadan akşam teslim edildiğini de görmüştük. Saat 17:00'de aracımı teslim almaya gittiğimde ne işlem yapıldığını sordum, klima filtrelerine hava tutulduğu söylendi. Yapılan işlemlerle alakalı şirkete mail atmam gerektiğini, yapılan işlemlerle alakalı bir evrak talep ettim ancak verilmedi. WhatsApp'tan 'Ben size yazarım' denildi fakat dönüş yapılmadı. Aracımda daha önceden böyle bir koku yoktu, aracımı her bindiğimde 10 dakika boyunca bu kötü kokuyu sizin yüzünüzden çekiyorum ve hala devam etmektedir. Bu şikayetimin giderilmesini talep ediyorum.

04 Kasım 2024 09:10

Mahmutbey Renault Çetaş bakım sonrası oluşan kötü koku sebebiyle her gün kanserojen solumak zorunda kalıyorum bu ikinci kez yazışım alttaki yazmış olduğum şikayete dönüş yapılmadı. Aracım çalışan bir araç olduğu için sürekli iş yerimden izin alamıyorum tarafıma ikame araç verilip sorunun çözülmesini istiyorum 2024 yılı içerisinde 34HBH924 plakalı aracımı Mahmutbey Renault Çetaş servisine götürdüm. Araç filo aracı olduğundan oraya yönlendirilmişti. Bakım sonrası aracın klima menfezlerinden çok yoğun bir şekilde silikon kokusu gelmektedir. Randevumu alıp tekrar aynı servise götürdüm ve durumu anlattım. Çalışan bir araç olduğu için durumun aciliyetini belirttim çünkü aynı filo araçlarından şirketimizdeki hiçbir işlem yapılmadan akşam teslim edildiğini de görmüştük. Saat 17:00'de aracımı teslim almaya gittiğimde ne işlem yapıldığını sordum, klima filtrelerine hava tutulduğu söylendi. Yapılan işlemlerle alakalı şirkete mail atmam gerektiğini, yapılan işlemlerle alakalı bir evrak talep ettim ancak verilmedi. WhatsApp'tan 'Ben size yazarım' denildi fakat dönüş yapılmadı. Aracımda daha önceden böyle bir koku yoktu, aracımı her bindiğimde 10 dakika boyunca bu kötü kokuyu sizin yüzünüzden çekiyorum ve hala devam etmektedir. Bu şikayetimin giderilmesini talep ediyorum

Ek
04 Kasım 2024 09:05

04 Kasım 2024 09:03

23 Ekim 2024 12:30 (Şikayetten 2 saat sonra)
31 Ekim 2024 09:28

Sorun devam etmektedir

02 Kasım 2024 13:50

Şikayet ile ilgili geri dönüş yapılacağı söyledi. Geri dönüş yapılmadı.

Serviste Yakıt Eksilmesi Ve Tekrarlayan Mağduriyetler

Cengizhan
02 Eylül 2025 21:59
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Renault Servisinde Kilometre Karmaşası Ve İlgisizlik

01 Mart 2025 19:45